Munkavédelmi kesztyűk

A munkavédelmi kesztyű az egyik legalapvetőbb védelmi felszerelés, amelyet munkavégzés közben használhatunk. Nem kell kifejezett szakmunkára gondolni, hiszen a kertészkedéshez, festéshez, fúráshoz, faragáshoz, rakodáshoz is nagy segítség, hogy ha kezeinket plusz védőréteggel védjük a külső behatásoktól. Ha a munka jellege nem igényel különösebb plusz védelmet, csak nem szeretnéd, hogy könnyen koszosak legyenek végtagjaid, válaszd a folyékony kesztyűt! 


28termék
 

Munkavédelmi kesztyűk

A munkavédelem a legtöbb üzemben, gyárban, termelő egységben, kereskedelmi hálózatban nem csak ajánlott, de szigorú előírás is. Sokan egyből a nehéz, rossz minőségű és nem saját méretű, otromba védelmi felszerelésekre gondolnak a munkavédelem szó hallatán.

Lehet, hogy első pillanatban te is azt hiszed ez teljesen felesleges kiadás, de hidd el, nem csak a munkád során, de az otthoni barkácsolás, kertrendezés, felújítás alatt is elengedhetetlenek ezek az eszközök, kiegészítők.


Munkavédelmi kesztyű

A munkavédelmi kesztyű az egyik legalapvetőbb védelmi felszerelés, amelyet munkavégzés közben használhatunk. Nem kell kifejezett szakmunkára gondolni, hiszen a kertészkedéshez, festéshez, fúráshoz, faragáshoz, rakodáshoz is nagy segítség, hogy ha kezeinket plusz védőréteggel védjük a külső behatásoktól.

A kezeken lévő bőr könnyen sérül, de a munkavédelmi kesztyűk nem csak a sérülések ellen védenek. Hideg időben történő munkavégzés esetén sokat javítanak a fogásbiztonság megtartásán is.


Miért is olyan fontos a fogásbiztonság?

A hideg időben való munkavégzésnél a keringés lassul a kezekben is, ami a finommotoros képességek lassulásával jár. A lassulás, az izmok lassabb reakcióideje, a kisebb terhelhetőség pedig a legtöbb esetben magával vonja a kisebb-nagyobb sérülések bekövetkeztét is. Gondoljunk csak arra, hogy ha elejtünk egy ládát, vagy dobozt.

Éppen ezért a fogásbiztonságot a téli hidegben és a hűtőkamrákban végzett munkavégzés esetén is elengedhetetlen fenntartani. Ehhez pedig a minőségi téli kesztyűk viselése a legegyszerűbb és legpraktikusabb módszer.

A méret sem okozhat problémát! Az átlagos női kéztől (amely M-es kesztyűt jelent), a legnagyobb XXL-es méretekig találhatsz kínálatunkban munkavédelmi kesztyűket.


Kesztyű minden munkához

Ha sepciális munkafolyamathoz specifikus kesztyűt keresel, akkor sem kell messzire menned!

  • hegesztéshez szikraálló bélelt hegesztőkesztyű
  • szereléshez fehér vagy fekete szerelőkesztyű
  • sofőrködéshez színbőr sofőrkesztyű
  • téli hónapokra és hidegben történő munkavégzéshez téli bélelt munkavédelmi kesztyű
  • savas-lúgos környezethez sav-és lúgálló védőkesztyű használata javasolt

 

Hideg, sav, lúg, érdes anyagok, vágás elleni védelem....ezek mind mind olyan területek és lehetséges felhasználások, ahol a munkavédelmi kesztyűkre nem csak hogy ajánlott, de létfontosságú költeni!

Találd meg a megfelelő méretet és speciális felhasználási módot, vásárold meg online, csupán néhány kattintással!

Weboldalunk virtuális polcain már megtalálhatod a munkavédelemhez szükséges szemüvegek láthatósági mellények és pormaszkok széles választéka mellett a különböző mártott és speciális munkavédelmi kesztyűket is.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.
#elfogadja a cookie beállításokat #barkács oldal #kft #keresés #üres &120 #kategóriák #kék #-tól #gyártó #termék #elleni #védelem #kesztyű munkavédelmi #termékek #használható #legjobb #használ #munkavédelmi kesztyű #munkavédelmi kesztyűk #kesztyűk