Szúnyogriasztó készülékek

Amikor már nem tudod tovább elviselni a szúnyogok zümmögését, amikor már több csípés van rajtad, minthogy meg tudnád számolni, amikor az életed a vakarózásból és viszketésből áll, akkor új megoldás után kell nézned a szúnyogok ellen! Válaszd a Thermacell asztali vagy hordozható készülékeit és biztos, hogy nem fogsz bennük csalódni, vagy a nyári hónapokban akár a napelemes szúnyogriasztók is megoldást kínálhatnak kisebb területeken! Regisztrálj, legyél törzsvásárlónk, vásárolj online!

Szúnyogriasztó készülékek

A szúnyogmentes otthon mellett manapság már egyre inkább igényünk van arra is, hogy a szabadban töltött órákat is szúnyoginvázió nélkül élvezhessük. Sajnos a szúnyogok gyérítése sok helyen kudarcba fullad, vagy a területen nem is lehetséges megoldani az apró vérszívók számának szabályozását. Ezekben az esetekben mérlegelnünk szükséges, hogy milyen szúnyogriasztó készülékekkel védekezzünk, hiszen csak ezek jelenthetnek hosszútávú és biztos megoldást. A különböző spray termékektől nemcsak büdösek, de ragadósak is leszünk, minden területet pedig nem is kezelhetünk le velük, hatásuk pedig igencsak időszakos.

Szerencsére már sokféle készülék közül választhatunk, így érdemes mindig a saját és a terület igényeinek megfelelőeket választani! Sőt, akár hordozható szúnyog elleni készülékeket is vásárolhatunk!


Thermacell szúnyogriasztó - egyedi hatóanyag

Az egyedi, USA hadserege által is tesztelt hatóanyagú lapokkal és mini bután gázpalackkal működő Thermacell szúnyogriasztók elegánsak, esztétikusak és nem mellesleg rendkívül hatékonyak is. A Thermacell szúnyogriasztó hatás addig tart, ameddig le nem állítjuk a párologtatást, használatukhoz nem szükséges elektromos áram, éppen ezért kempingezéshez, kerti partikhoz, de hordozható változatai tökéletesek kirándulásokhoz, horgászáshoz is. Hatása 21 m2-es területet fed le!


Amplecta kültéri szúnyogcsapda - elektromos rovarcsapda

Az Amplecta kültéri szúnyogcsapda, ahogy neve is mutatja egy csalógatószerrel működő elektromos készülék, amely akár 1500 m2-ről tudja magához csalogatni a zümmögő vérszívókat. Hatékony, és a szúnyogok mellett jó hatásfokkal ejti rabul a molylepkéket is. A bele való csalogatószer külön vásárolható meg, s bár a készülék nem egy átlagos befektetés, de akinek nagy területeken kell elvégeznie a gyérítést igazán megéri! Gondoljunk csak bele, hogy egy esküvőhelyszín, gazdaság mennyivel élhetőbb, élvezhetőbb a zavaró szúnyog zümmögés és csípés nélkül.


Napelemes leszúrható és felakasztható szúnyogriasztók

A szúnyogriasztó készülékek egyszerűbb, alacsonyabb árú termékeit is beszerezheted kínálatunkban. Felakaszthatod őket a teraszra, a kertbe, vagy leszúrhatod a balkonba, dísznövényeid ládájába.


Raktáron lévő termékek

A különböző kerti termékek, szúnyogriasztó eszközök között válogatva oldalunkon minden esetben jól látható, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat telefon: +36706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuknál élvezhetik a törzsvásárlói rendszer előnyeit.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Kövess minket Facebookon, Instagramon és TikTokon is!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#ft kosárba #szúnyogriasztó készülék #rendezés #árukereső #részletek #mail #kategória #kft #re email #keresés #ft 21 #kategóriák #thermacell #szúnyogmentes #keresés #kategóriák #ft 21 #hatóanyag #hatóanyag #hatóanyag #hatóanyag #termékek