Szúnyogriasztó füstölők

Már teljesen megőrjít a vérszívók zümmögése? Van megoldás! Szúnyogriasztók egész tárházát kínáljuk Neked! Ezen az oldalunkon a könnyen használható, kültéri szúnyogriasztó füstölőket mutatjuk be neked. Ha próbáltad már őket, akkor azért, ha még nem próbáltad, akkor azért éri meg beszerezni őket. Kerti sütögetéshez, horgászáshoz is tökéletesen megfelelnek.


2termék 12

Szúnyogriasztó füstölők

 

Ugye Te is szereted a nyári estéket, az éjszakába nyúló beszélgetéseket a teraszon vagy az erkélyen? Csak a röpködő hívatlan vendégeket űzze el valaki végre, igaz? Nos, akkor van egy jó hírünk! Mi itt, a Mentool.hu-n összegyűjtöttük a legmenőbb szúnyogriasztó termékeket Neked! Ezek közül most a füstölő termékek kerülnek előtérbe, róluk fogunk szót ejteni.

 

Szúnyogriasztó spirál

 

A szúnyogriasztó füstölők szúnyogriasztó spirál néven is ismerősek lehetnek számodra. Nem meglepő, hogy nevüket alakjukról kapták. Az egyszerű használatot pedig jó árakkal kombináltuk, hogy neked se lehessen kifogásod a kipróbálásukat illetően. Egy dologra figyelj csak a használat megkezdése előtt. A spirálokat óvatosan válaszd szét egymástól, hogy ne törjenek meg. Természetesen ha véletlenül elejted vagy levered őket, akkor sincs semmi gond, bárhol be tudod őket újra gyújtani!

 

Füstölő szúnyogriasztó szabadtéri terveidhez

 

Mivel tudod elriasztani a szúnyogokat szabadtéren? Egy jól megválasztott füstölő szúnyogriasztóval! Amíg a teraszon ücsörögsz, az erkélyen beszélgetsz vagy éppen a tónál sátorozol, addig ez a remek termék gondoskodik arról, hogy az idegesítő szúnyogok ne belőled lakjanak jól!

 

Hogyan működik?

 

A füstölő szúnyogriasztó elve nagyon egyszerű! Csupán a spirál végét kell meggyújtani. Figyelem! Fontos, hogy ne lánggal égjen, hanem csak parázsoljon az anyag, mert így tudja kifejteni a hatását a riasztó anyag! Válaszd ki kínálatunkból a számodra legjobb terméket, a megrendelés csupán néhány percet vesz igénybe!

 

Összeállt már a csomag?

 

Mindent beletettél a virtuális kosárba, amire szükséged van otthonod felújításához, csinosításához? Még nem?! Akkor nézz szét kategóriáink között vagy használd a keresés funkciót az óhajtott termék nevének megadásával! Az egyes termékek mellett olvasható információk és vásárlói vélemények segítenek eligazodni!

 

Pszt! Elárulunk egy titkot…

 

Képzeld, a hírlevélre való feliratkozás ingyenes! Add meg az email címed, mi pedig időről-időre értesítünk legújabb termékeinkről és meglepünk majd kizárólag a hírlevélből elérhető akciókkal is! Mit szólsz?

 

MenTool.hu – ahol mindig Te vagy az első!

 

Ez sokszorosan igaz, hiszen úgy állítottuk össze webáruházunkat, hogy mindent könnyedén megtalálj, emellett a szállítás igen gyors, ráadásul tényleg mindig első lehetsz a pénztárnál. Nálunk nem kell kígyózó sorok végére beállnod. Ezek mellett pedig még arra is van lehetőséged, hogy kérdezz! Amennyiben elakadtál valamivel, kedves és segítőkész ügyfélszolgálatosaink segítenek Neked! Írj emailt a webshop@mentool.hu címre vagy telefonálj munkanapokon 8-16 óra között a +36-70/635-8665 számra! Várni fogjuk megkeresésed!