Thermacell utántöltők

Megvásároltad a készüléket, kipróbáltad a hozzá járó lapkákkal és a függőjük lettél? Velünk is megesett, teljesen megértjük! Szerezd be a Thermacell szúnyogriasztó készülékekbe való utántöltőket akár a teljes szerzonra néhány kattintással! Ne feledd, hogy a Thermacell hordozható és asztali készülékei azonos utántöltővel is használhatóak, így még gazdaságosabban oszthatod be a rendelkezésedre álló adagot. 


3termék13

120 óra szúnyogok nélkül

A Thermacell szúnyogriasztó MEGAPACK utántöltő 120 órás védelmet kínál a vérszívók ellen! Használhatod őket asztali és a hordozható Thermacell szúnyogriasztó készülékedbe is. Te döntöd el, hogy melyiket hol és milyen hosszan alkalmazod szabadtéri programjaid során, sőt akár több készüléket is működtethetsz egyszerre az utántöltő készlet segítségével! 

Raktáron: 2 csomag
23 856 Ft/csomag
csomag

Utazz, kempingezz szúnyogok és határok nélkül

Elég volt a vérszívókból? A megoldás: a Thermacell szúnyogriasztó termékcsalád, amely akár 21 m2 területet is megtisztít a szúnyogoktól. A világjáró készülékhez tartozó utántöltővel újabb 48 szúnyogmentes órát szerezhetsz magadnak. Ugye milyen szuper?! Rendeld meg még ma!

Raktáron: 22 csomag
7 007 Ft/csomag
csomag

Ha már megtapasztaltad a bőrödön a Thermacell készülékek csodáját, többé nem akarsz más szúnyogriasztóval bajlódni. Az USA hadserege által fejlesztett hatóanyag ugyanis színtelen, szagtalan, mégis páratlan erővel bír. Ráadásul bárhová magaddal viheted. Ha pedig kifogy a hatóanyag, nem kell újabb készüléket vásárolnod, hiszen elérhető a 48 óra üzemidőre elegendő utántöltő csomag. Ennyire egyszerű! Rendelj tőlünk!

Raktáron: 17 csomag
10 514 Ft/csomag
csomag