Dugaljba dugható szúnyogriasztók

Megelégelted a szúnyogok támadását? Egy kis nyugalomra vágysz az örökös csipkelődés és vakaródzás helyett? Akkor ajánljuk figyelmedbe szúnyogriasztó gyűjteményünket, amelyből ki tudod választani a terveidhez ideális termékeket. Jelen kategóriában a dugaljba dugható szúnyogriasztók különböző változatait találhatod meg. Csak a készülékre lenne szükséged? Egyből utántöltőt is vásárolnál? Nézelődj kedvedre és töltsd meg virtuális kosarad jobbnál jobb termékekkel!


2termék 12

Dugaljba dugható szúnyogriasztók

 

A szúnyogok elleni védekezést érdemes minél előbb elkezdeni. A legjobb, ha több fronton is próbáljuk távol tartani őket élettereinktől. Az első front lehet a szúnyogháló, amelynek ablakra és ajtóra szerelhető változatait is megtalálhatod kínálatunkban. A szúnyogok azonban apró kis vérszívók és könnyen behurcoljuk őket magunkkal a lakásba a ruhánkon, a kutya szőrén vagy egy-egy nem kellőképpen figyelmes szellőztetés alkalmával is.

 

Konnektorba dugható szúnyogriasztó

 

Ha az első védelmi vonalunkon be tud jutni akár csak 1 szúnyog is, az is kellemetlen éjszakát okozhat számunkra. Ilyenkor érdemes bevetni a második védelmi vonalat, azaz a dugaljba dugható szúnyogriasztó készülékeket.

Elszaporodtak a lakásban a szúnyogok? Már aludni sem lehet tőlük? Csak semmi pánik, hiszen van megoldás! Íme, a dugaljba dugható elektromos szúnyogriasztó, mellyel bármely helyiségből hatékonyan kizárhatod az undok vérszívókat!

 

Elektromos szúnyogriasztó készülék

 

Még sosem használtál hasonlót? Semmi gond, hiszen a dugaljba dugható termékek használata pofonegyszerű! A hatóanyagot tartalmazó lapkát a készülék megfelelő rekeszébe kell csúsztatni, majd az eszközt áram alá helyezni. A készülék addig fejti ki riasztó hatását, amíg áram alatt van. Ha már nincs szükséged rá, mert nem tartózkodsz az adott helyiségben, egyszerűen húzd ki a konnektorból!

 

Készültünk a szúnyogok ellen! Dugaljba vele!

 

A szúnyogok mindenhol lesben állnak, éppen ezért készültünk minden eshetőségre! Beltéri használatra javasoljuk a konnektorba dugható készüléket! A teraszon üldögélnél esténként? Akkor dobj a kosárba egy szúnyogriasztó spirált! Táborozáshoz javasoljuk a Thermacell világjáró készülékünket, kiránduláshoz vagy kerti munkához a testre fújható permeteket! Emellett otthon-kert kategóriánkban is számtalan hasznos termék és kiegészítő vár Rád!

 

Mentool.hu – az online bolt, ahol érted dolgozunk!

 

Online boltunkat azzal a küldetéssel hoztuk létre, hogy nemcsak minőségi termékeket kínáljunk neked jó áron, hanem tapasztalati tanácsokkal is segítsünk téged a vásárlás során. Ezért olvashatóak a termékek mellett a műszaki információk, hasznos tippek és vásárlói vélemények is.

 

Amennyiben elakadtál valahol…

 

…állunk szíves rendelkezésedre! Keresd profi ügyfélszolgálatosainkat munkanapokon 8-16 óráig, ha termékkel kapcsolatosan kérdeznél vagy a szállítási módot pontosítanád, esetleg elakadtál a vásárlás folyamán valahol! Email címünk: webshop@mentool.hu, telefonszámunk: +36-70/635-8665!