Habarcsládák

Ládák a habarcs és a malter kézi keveréséhez

Amennyiben nem áll rendelkezésünkre gép a habarcs, malter keveréséhez, vagy olyan helyen vagyunk, ahol a gépesítés nem megoldható, akkor bizony nem árt, ha kéznél van egy-két megfelelő méretű láda az anyag kézi keveréséhez. A keveréshez szükséges vizet többféle módon is eljuttathatjuk a keverés helyszínére, de talán az egyik legjobb megoldás, hogy ha a habarcskeverő láda mellé még egy ládát, vagy hordót állítunk fel tiszta vízzel. Ennek köszönhetően egyszerűsödik és gyorsulhat is a munka. Válaszd a megfelelő méretű malteros ládát kőműves munkáidhoz, amelyet tiszta állapotban tárolóként, vagy állatok itatásához is hasznosíthatsz!


3termék13

80 literes, erős műanyagból készült habarcskeverő láda a habarcs és a malter kézi keveréséhez. A habarcs keveréséhez szolgáló ládákon és vödrökön kívül természetesen minden további kőműves kiegészítőt is megtalálhatsz online barkácsboltunk kínálatában. Ne fogjon ki rajtad a munka! Szezonon kívül használhatod tárolásra a garázsban, a pincében, vagy a műhelyben, de akár állataid itatójaként is jó hasznát veheted. 

Raktáron: 1 darab
3 525 Ft/darab
darab

60 literes, erős műanyagból készült habarcskeverő láda a habarcs és a malter kézi keveréséhez. A habarcs keveréséhez szolgáló ládákon és vödrökön kívül természetesen minden további kőműves kiegészítőt is megtalálhatsz online barkácsboltunk kínálatában. Ne fogjon ki rajtad a munka! Szezonon kívül használhatod tárolásra a garázsban, a pincében, vagy a műhelyben, de akár állataid itatójaként is jó hasznát veheted. 

#kőműves #tároló #habarcs #malter
Raktáron: 1 darab
4 000 Ft/darab
darab