Popszegecshúzók

A popszegecsek speciális kötőelemek, amelyek telepítéséhez speciális szerszámra, popszegecshúzókra lesz szükséged. Éppen ezért, amennyiben biztonságosan szeretnél rögzíteni popszegecsekkel, úgy popszegecshúzó termékeink lesznek számodra is a tökéletes választások. Sőt, szegecsanyákat és adaptereket is találsz kínálatunkban. Nézz szét oldalunkon, tedd a kiválasztott termékeket virtuális kosaradba és rendeld meg szuper új popszegecs szerszámaidat online!


25termék
 

Popszegecshúzók

 

A munkadarab egyik oldalához férsz csak hozzá? Akkor speciálisan az ilyen munkákhoz kialakított kötőelemekre lesz szükséged. Bizonyára tudod, hogy a csavarok és szegek különböző változatai nagy segítséget jelentenek számtalan munkafolyamatban, amennyiben az ahhoz a feladathoz megfelelő változatokat választjuk.

Éppen ezért az egyoldali szerelésekhez elengedhetetlenek a popszegecsek és a popszegecshúzók a szerszámosládából.

Fontos megjegyezni, hogy popszegecsekkel csak és kizárólag állandó és fix kötéseket lehet létrehozni, azaz nem bonthatóak csak roncsolással. Éppen ezért hosszútávon megbízható és tartós megoldást jelentenek.

 

Mi szükséges a popszegecshúzók használatához?

 

-          egy fúrógép

-          fúrószár

-          popszegecshúzó

-          popszegecs

 

A szerelés menete: Fúrj a popszegecs méretének megfelelő lyukat az anyagba. Helyezd a lyukba a megfelelő nagyságú popszegecset és az egykezes vagy kétkezes popszegecshúzó segítségével húzd össze a munkadarabokat. Egyszerű az egész!

Kiváló FORTUM fogóink egykezes és kétkaros kivitelben is kaphatóak.

 

Szegecsanya készlet

 

Minden kézi szerszám szerszám, de nem minden szerszám kézi szerszám. A  popszegecsek mellett szükséged lehet még különböző méretű szegecsanyákra is munkád során. Oldalunkon természetesen készlettel is megrendelheted őket, amelyben a méret szerinti rendezés, a könnyen tárolható forma biztosan elnyeri majd a tetszésedet!

 

Húzópofa, húzószár

 

A fogó mellett menetes húzószár és húzópofa készlettel is szolgáljuk a kedves vásárlók igényeit. Válaszd ki kínálatunkból a számodra megfelelő méretet és kivitelt! Megvannak a keresett termékek? Szuper! Nézz körül mindenesetre a kötőelemek egyéb formái között is, hiszen sosem lehet tudni, következőnek mire lesz szükséged.

 

A termék keresés menete

 

Nálunk kétféle módszer alapján is megtalálhatod a keresett terméket. Szétnézhetsz a jól felépített kategóriák között vagy a keresés menü használatával is találhatsz neked tetsző darabokat. Itt csupán a keresőmezőbe kell beírnod a kívánt termék nevét, majd a szűrés gombra (nagyító) kattintani.

 

Fontos információk

 

Tudjuk, hogy vásárolni úgy jó, ha a műszaki adatok és hasznos gyakorlati tippek is segítik a választást. Éppen ezért mindig törekszünk arra, hogy minden termékünk mellett elérhetőek legyenek ezek a tudnivalók. Sőt: azt is láthatod, hogy az adott árucikkből pillanatnyilag milyen mennyiség érhető el raktáron. Amennyiben a rendelkezésre álló darabszám felett szeretnél rendelni, természetesen erre is van lehetőséged! Kérjük, írd meg nekünk mail-ben, pontosan miből és mennyit szeretnél, mi pedig a lehető leghamarabb intézkedünk!

 

Kérdésed maradt?

 

Nem sikerült feliratkozni hírlevelünkre vagy nincs meg a vásárlói fiók belépés esetén szükséges jelszó? Keress minket! A Mentool.hu ügyfélszolgálat profi és segítőkész munkatársai munkanapokon 8-16 óráig állnak szíves rendelkezésedre email-ben vagy telefonon!