Festőhengerek és tartozékai

Szeretnél új színt adni a hálószobának? Festő szerszámokra lenne szükséged, de nem sikerült még beszerezned? Tőlünk megrendelheted a festőhengereket és tartozékait is egyszerűen, online. Sőt ecsetet is találsz kínálatunkban különböző bázisú festékekhez. Pakolj mindent a kosárba, amire szükséged van a festéshez. Rendelj, hogy új pompájukban ragyoghasson a lakás!


24termék 124

Festőhengerek és tartozékai - hengerelj le mindenkit!

 

A falfestés egy csomó macerával jár, de időnként ha tetszik, ha nem, el kell végezni. Abban azonban biztosak vagyunk, hogy akár új lakásodat építed, akár a régit újítod fel, a minőség nagyon fontos számodra. Éppen ezért jársz oldalunkon, hiszen tudod, hogy tőlünk könnyedén beszerezhetőek a különféle festőhengerek és tartozékaik is.

 

Festőhengerek nélkül festeni?

 

Manapság már nemigen lehet. A megfelelő teddy henger (a festőhenger másik neve) használatával időt és pénzt takaríthatsz meg, ráadásul a végeredmény is egyenletes, igényes lesz. Természetesen a szükséges nyelek, hosszabbító teleszkóp és jól bevált festéktálca is szerepel a kínálatunkban, hogy egy menetben meglegyen minden termék, amivel elvégezheted a feladatod! Hidd el, manapság ezekkel a remek eszközökkel már nem kell festőmestert hívnod egy-egy szoba átpingálásához.

 

Hányféle festőhenger létezik?

 

Hirtelen nem is tudnánk megmondani, olyan sok! Viszont az biztos, hogy gondoltunk mind a beltéri, mind a kültéri, homlokzati munkákra, a különféle textúra és méret igényre. Az egyes termékek mellett olvashatóak a pontos információk és a felhasználási terület is.

 

A festőhengerek használata

 

Tudod, miért olyan népszerű ez a top termék? Mert igazán egyszerű a használata! Lássuk is a használat lépéseit. Először is, a festéket felvisszük a hengerre a festéktálcán. Ezután a hengert egyenletesen végighengerítjük a felületen. A megfelelő nyomással és mozgással a festőhenger egyenletes és sima felületet hagy maga után, amivel minimalizálni tudjuk a festékcsíkok és a nem kívánt textúrák kialakulását.

 

Hasznos tipp a festéshez:

 

A festőhenger, ugyan úgy ahogy az ecset, természetesen nem csak egyszer használható! Ha befejezted a festést vagy hosszabb szünetet tartasz, mindenképpen mosd ki belőle a festékanyagot. Ha odafigyelsz a hengerre, meghálálja a törődést és több festési szezont is végigdolgozhattok együtt!

 

Festő tartozékok hiányoznak?

 

A teddyhenger már megvan, de még jól jönne maszkolószalag vagy takarófólia is? Jaj, még elkelne néhány ecset? Semmi pánik! Ezeket is mind megtalálod virtuális polcainkon! Nézz szét nálunk és rendelj meg mindent pusztán néhány kattintással!

 

Mentool.hu – ahol gyerekjáték a keresés

 

Az áhított termékeket kétféleképpen is megtalálhatod. Egyrészt a keresés mezőbe beírva a pontos nevet, majd a szűrés gombra (nagyító) kattintva. Illetve barangolhatsz a jól felépített kategóriák között is, ahol egy csokorba gyűjtöttük Neked a hasonló holmikat.

 

Üres még a kosár?

 

Amennyiben elakadtál valahol, kérdésed lenne a termékekkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keresd készséges ügyfélszolgálatos munkatársainkat, akik munkanapokon 8-16 óráig állnak szíves rendelkezésedre! Mail címünk: webshop@mentool.hu, telefonszámunk pedig: +36-70/635-8665.

Extra tipp: Arra mindig figyelj, hogy a festék kimosását megfelelő védőkesztyűben végezd, így elkerülhetőek az esetleges allergiás reakciók a festékek összetevőire.