Csiszolóvászon

Csiszolóvászon és négyoldalú csiszolószivacs kínálatunkban egészen biztosan megtalálod, amire szükséged van! Add le a rendelésed, válaszd ki a számodra tökéletes átvételi módot vagy gyere el érte előre utalást követően telephelyünkre!Azt mondják, a fiatal házasok összecsiszolódnak az idők folyamán. És azt is mondják, hogy aki tehetséges, az csiszolatlan gyémánt. De vajon miért olyan fontos a csiszolás folyamata a mindennapokban? Erről fogunk mesélni most Neked!

 

Csiszolóvászon – avagy a felület finomítására használt eszközök

 

A felület finomítása igen fontos munkafolyamat például kerítés festése előtt, bútorfelújításnál, hobbibarkácsolásnál. Csiszolóvászon vagy csiszoló szivacs használatával lehetséges elvégezni ezt a fontos feladatot. Mi mindkettővel készültünk, ráadásul különféle termékek közül választhatsz!

 

Csiszolóvászon vagy csiszolószivacs?

 

Mindkét termék kitűnő választás kézi csiszoláshoz, ahol kisebb, tagoltabb, összetett felületekkel dolgozunk. A csiszolószivacson négy különböző oldal áll rendelkezésre a csiszoláshoz. Könnyen marokra fogható, kisebb, nehezebben hozzáférhető helyeken is jó vele dolgozni. A csiszolóvászon A3 méretű, kedves vásárlóink szabhatják a szükséges méretre. A méretre szabás után könnyen felfogatható a gépi csiszolóra vagy a kézi csiszolóvászon markolatra is.

 

Mit jelent a P szám jelölés a csiszolóvászon megnevezésében?

 

Mielőtt a kosárba dobod a kiválasztott terméket, mindenképpen ellenőrizd a P-s számkódot! Minél alacsonyabb a szám, annál durvább szemcséjű, minél nagyobb a szám, annál finomabb szemcséjű a csiszolóanyag.

 

Jó tudni a csiszolás megkezdése előtt

 

Mindig a durvább szemcséjű csiszolóanyaggal kezdd a csiszolást, majd a finomabb szemcséjűvel folytasd a munkát, illetve törekedj arra, hogy szálirány szerint végezd a csiszolást. Ennek a technikának köszönhetően kapsz végeredményként szép és igényes felületet. Pont, ahogy elképzelted!

 

Kitűnő árak, sok jól bevált márka – ez a Mentool.hu!

 

Keress terméket a keresőmező + szűrés funkcióval vagy böngéssz a jól felépített kategóriák között. Egészen biztosan remek termékeket találsz majd! Törekszünk arra, hogy az egyes termékek leírásaiban a gyártó és a műszaki adatok mellett hasznos tippek és gyakorlati információk is olvashatóak legyenek. Sőt, azt is feltűntetjük, hogy jelenleg hány darab érhető el raktáron az adott árucikkből.

 

Hírlevél feliratkozás

 

Nem csoda, hogy szemfüles vásárlóink kedvelik a hírlevelünket, hiszen így értesülhetnek a legújabb top termékeinkről és időről-időre csak a hírlevélből elérhető kedvezményekkel is kedveskedünk nekik. Törzsvásárlói fiókot regisztráló kedves ügyfeleink pedig a törzsvásárlói fiókba való belépés után láthatják kedvezményeiket.

 

Még mindig üres a kosár?

 

Talán elakadtál valahol a vásárlás folyamán? Kérdeznél a szállítással vagy termékkel kapcsolatban? Profi ügyfélszolgálatosaink munkanapokon 8-16 óráig állnak szíves rendelkezésedre! Mail címünk: webshop@mentool.hu, telefonszámunk pedig: +36706358665.