Kalapácsok

A kalapácsot, a kalapácsokat talán senkinek sem kell bemutatni. A kisgyerek, amikor elkezd ismerkedni a barkácsoláshoz szükséges eszközökkel szinte biztos, hogy az elsők között találkozik a kalapáccsal. Ez a közismertség és felhasználhatóság nem véletlen, a kalapács az egyik legegyszerűbb és legrégebb óta használt szerszám. Találd meg kínálatunkban a számodra tökéleteset! Legyen szükséged akár palázó kalapács, akár fanyelű, akár kovácsolt fejjel készült kalapács változatra, online barkácsboltunk virtuális polcain biztos, hogy megtalálod őket!

Kalapácsok

Eredete az őskorig nyúlik vissza, hiszen őseink már a kezdeti időkben is használtak különböző eszközöket amelyeket akár a kalapács elődeinek is tekinthetünk. A marokkő, a szakóca és a kőbalta természetesen még sokkal kezdetlegesebb eszközök voltak, mint a mai kalapácsok, de lényegüket tekintve funkciójukat tökéletesen ellátták.

Ennek a szerszámnak az elterjedését mi sem indokolja jobban, mint hogy a legegyszerűbb háztartásban is elvégezhető munkáktól kezdve (pl. beverünk egy szöget a falba) egészen a szakipari munkálatokig, mint az ácsmunkák vagy kőműves munkák során felhasználhatóak a kalapács különböző változatai.

A kalapács több különböző változatban kapható kínálatunkban, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet. Válogathatsz különböző nyéllel és fej formákkal rendelkező modellek közül is!


Szerszámok - kalapács minden munkafolyamathoz

A 21. századra ez az egyszerű szerszám hatalmas fejlődést mutat. A kezdeti egyszerűség után a technikai fejlesztéseknek, az új anyagok megjelenésének köszönhetően a kalapácsok is alkalmassá váltak arra, hogy specializálódjanak a különböző szakmákhoz, szakiparokhoz.

Különböző szakmunkákhoz különböző kalapácsok készültek, ezeket esetenként különleges kiegészítőkkel látták el, mint a szeghúzó fej, vagy a visszarúgásmentes kialakítás.

Találd meg kínálatunkban a számodra tökéleteset! Legyen szükséged akár palázó kalapács, akár fanyelű, akár kovácsolt fejjel készült kalapács változatra, online barkácsboltunk virtuális polcain biztos, hogy megtalálod őket!


YATO és Fortum gyártó, több különféle márka termékei

Amennyiben csak egy hagyományos, otthoni felhasználásra tervezett, időtálló kalapácsot keresel, akkor a fa nyéllel gyártott kézi szerszám valamelyik változata lesz számodra a megfelelő. Választhatsz a legkisebbek közül, akár 200 grammos változatot is, de igazi nagyágyúkra is lecsaphatsz az 5 és 8 kg-os faltörésre is alkalmas modellek közül.

A YATO és a FORTUM gyártó speciálisan egy-egy szakmunkához kínált kalapácsai is megrendelhetőek online. Kőműves kalapács szeghúzós fejjel, visszarúgásmentes kalapács, vagy gumikalapács.

Gondold át mire szeretnéd használni újonnan beszerzett kalapácsod, vagy lepd meg egy neki való szerszámmal családtagod, barátod.


Raktáron lévő termékek

A különböző kötőelemek között válogatva oldalunkon minden esetben jól látható, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat tel: 06706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuknál élvezhetik a törzsvásárlói rendszer előnyeit.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021-2023)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#220 #100 #300 #üres #fill #990 #iratkozzon #árukereső #kft #fizetés #hozzájárulok #rendezés #alapján #házhozszállítás #idő #900 #többféle #név #megbízható #kosár #din #2004 2021 #600 g #mágneses #kategóriák #telefon #szűrés #mail #leírás #790 ft #590 ft #290 ft #3 090 ft #190 ft #090 ft #490 ft#690 ft #ft 1 #üvegszálas #fa nyéllel #nyél #100 #üres #email #2021 #fill #iratkozzon #990 #árukereső #név #kosár #din #szeghúzó #készült #információk #kovácsolt #elefon #szűrés #szerszám #mail #üvegszálas #kőműves #nyél #termékek #nyéllel #nyél #fej #termékek #raktáron #leírás #fa nyéllel #kalapács #790 ft #kőműves kalapács #lakatos kalapács #jog fenntartva #lakatos kalapács #kalapácsok #ft 1 #690 ft #490 ft #kovácsolt fej #jog fenntartva #lakatos kalapács #kalapács #kalapács #termékek #600g