Kőműves kalapácsok

Kőműves munkához kőműves kalapács 

A kőműveseknek és az otthonukban barkácsolóknak a kőműves munkákhoz speciálisan ehhez az igénybevételhez kifejlesztett eszközökre van szüksége. A Mentool.hu online barkácsboltunk kínálatában mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged lehet a felújítás, építkezés során. Legyen szó akár különböző kőműves kalapácsokról, simítókról, fánglikról vagy vízmértékekről, nálunk megrendelhetsz mindent egy helyen, gyorsan és egyszerűen! 


4termék14

Kovácsolt kőműves kalapácsot keresel? Már meg is találtad! Az EXTOL kőműves kalapács egyben kovácsolt acélból készült, a feje pedig érdesített felülettel lett ellátva. Az érdesített felület megakadályozza az ütéskor felmerülő elcsúszást, így pontos munkavégzést tesz lehetővé.

Raktáron: 1 darab
4 714 Ft/darab
darab

Kiváló minőségű YATO 600 grammos kalapács, speciálisan a kőműves munkákhoz alakítva. Fém fejjel, fém nyéllel és biztonságos, csúszásgátló, gumírozott markolattal.

Raktáron: 2 darab
4 202 Ft/darab
darab

Kovácsolt kőműves kalapácsot keresel? Már meg is találtad! Az EXTOL kőműves kalapács egyben kovácsolt acélból készült, a feje pedig szeghúzós véggel és érdesített felülettel lett ellátva. Az érdesített felület megakadályozza az ütéskor felmerülő elcsúszást, a szeghúzós kialakításnak köszönhetően pedig egy eszközzel megoldhatod a szegek, szögek eltávolítását is. 

Raktáron: 1 darab
4 747 Ft/darab
darab

Kiváló minőségű YATO 600 grammos kalapács, speciálisan a kőműves munkákhoz alakítva. Fém feje szeghúzós véggel lett kialakítva, fém nyéllel és biztonságos, csúszásgátló, gumírozott markolattal lett ellátva a még kényelmesebb munkavégzéshez. 

Raktáron: 1 darab
4 492 Ft/darab
darab