Gumikalapácsok

Tökéletes ajándék szakmunkákhoz, de az otthoni barkácsolók is jó hasznát vehetik háztartásukban! Szered be nálunk a szerelésekhez, javításokhoz szükséges kötőelemek mellett azokat az elengedhetetlen kézi szerszámokat is, amelyek nem hiányozhatnak senkinek a szerszámos kamrájából! A gumikalapácsokat megvásárolhatod nálunk többféle méretben fém nyéllel, fa nyéllel és visszarúgásmentes változatokban is. Gumikalapácsok

A kalapácsoknak számtalan fajtája létezik már manapság, amelyek különböző szakipari munkáktól kezdve az általános, napi felhasználáson át sok mindenben lehetnek a segítségünkre. Az ácskalapácsok, kőműves kalapácsok és hagyományos fanyelű kalapácsok mellett a gumikalapácsok az egyik leggyakoribb fajtái ezeknek a mindenki háztartásában megtalálható kézi szerszámoknak.

Kalapács vásárlása előtt mindig fontos szempont, hogy a számunkra leginkább megfelelő modellt válasszuk. A termék paraméterek mindig segítésünkre lehetnek a választásnál. Amennyiben néhány szeg beütéséhez keresünk könnyen kezelhető társat, akkor a klasszikus, fanyelű kalapácsok, ha ács, vagy kőművesipari munkához keresünk szerszámot, akkor a speciálisan ezekhez a feladatokhoz készült és egyedi kialakítású kalapács termékek lesznek a számunkra megfelelőek.


Gumikalapács fa és fém nyéllel

A gumikalapács, ahogy neve is mutatja annyiban mindenképpen különbözik az általános kalapácsoktól, hogy feje nem fémből készült. Ezek a termékek műanyag, gumi fejüknek köszönhetően segítségünkre lehetnek olyan érzékeny, sérülékeny anyagok helyre igazításánál, mint a térkövek, a szárazépítés, de sok helyen előszeretettel használják a karosszériagyártás területein is.

A gumikalapácsok kiválóan alkalmasak az érzékeny anyagok kiegyengetéséhez és beillesztéséhez anélkül, hogy azok megsérülnének.

A termék több különböző változatban kapható online barkácsáruházunkban attól függően, hogy milyen nyéllel, vagy milyen súlyban szeretnénk azt megvásárolni.

A fa nyél a hagyományos gumikalapácsok kedvelőinek lehet nagy kedvence, aki a még strapabíróbb kivitelt keresi, az a fémnyelű változatokat tegye a kosarába.

A visszarúgásmentes gumikalapács speciális konstrukcióval készült, ütésálló anyagból. Ez a fajta gumikalapács igazán különlegesnek mondható. A kalapács feje tartalmaz egy fém dugattyút, amely szabadon mozog és tehetetlensége miatt kiküszöböli a kalapács visszarúgását. Ez a visszarúgás elnyelő funkció a dugattyú tehetetlenségéből adódik és remek lehetőségeket teremt a kalapács felhasználására tekintve. A termék ennek a kialakításnak köszönhetően az ütőerőt az ütés irányába irányítja, ugyanakkor megakadályozza a kalapács negatív visszarúgó hatásait.


A gumikalapács visszarúgás mentes változatának felhasználása

A visszarúgásmentes gumikalapács még sokrétűbben használható gumikalapács fajta, mint hagyományos változatai. Azokhoz a szakszerű összeszerelési munkákhoz, amelyeknél fontos szempont, hogy a megfelelő hatású és erejű átviteli erő mellett az anyagi védelem is megvalósuljon talán a leghasznosabb társunk lehet.

Éppen ezért ezek a termékek megfelelőek gépalkatrészek, különböző berendezések összeszereléséhez, vagy akár szintetikus kerámiacsempék kiegyenlítéséhez is.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 0670635)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.
#kategóriák #fehér #házhozszállítás #szűrés #hozzájárulok #2021 #elfogadom #hozzájárulok #fehér #szűrés #szűrés #kategóriák #termék #termékek #nyéllel #nyéllel #nyéllel #termék #termék #termék #termék