Fanyelű kalapácsok

A kalapácsok kiválasztásánál a fanyelű kalapácsokat részesítjük előnyben abban az esetben, amennyiben hagyományos felhasználásra, klasszikus igénybevételnek megfelelően szeretnénk használni ezeket a remek kézi szerszámokat. Szinte mindenki háztartásában megtalálhatóak, de ha neked még nincsen, vagy más súlyú kalapáccsal bővítenéd eszköztárad, akkor is jó helyen jársz! Ha nálunk rendelsz nem kell cipekedned, csomagodat házhoz szállítással is megrendelheted! 


9termék19

200 grammos, klasszikus fém fejű kalapács fa nyéllel, csúszásgátló festéssel. Ez az alap darab nem hiányozhat háztartásodból vagy profi szerszámaid közül sem! Vásárold meg gyermekeid első kalapácsait, lepd meg a nagyszüleid egy új kéziszerszámmal, vagy frissítsd fel szerszámosládád, nálunk mindent megtalálsz hozzá!

Raktáron: 3 darab
988 Ft/darab
darab

300 grammos, klasszikus fém fejű kalapács fa nyéllel, csúszásgátló festéssel. Ez az alap darab nem hiányozhat háztartásodból vagy profi szerszámaid közül sem! Vásárold meg gyermekeid első kalapácsait, lepd meg a nagyszüleid egy új kéziszerszámmal, vagy frissítsd fel szerszámosládád, nálunk mindent megtalálsz hozzá!

Raktáron: 3 darab
1 158 Ft/darab
darab

Amennyiben a kicsi kalapácsok már csődöt mondtak, ha olyan bontási munkákat kell elvégezned, amelyekhez esélytelen nekikezdeni egy kisebb eszközzel, akkor keresd az igazi nagyágyúkat, az 5 kg-os és a 8 kg-os fanyelű kalapácsokat! 

Raktáron: 1 darab
12 998 Ft/darab
darab

Amennyiben a kicsi kalapácsok már csődöt mondtak, ha olyan bontási munkákat kell elvégezned, amelyekhez esélytelen nekikezdeni egy kisebb eszközzel, akkor keresd az igazi nagyágyúkat, az 5 kg-os és a 8 kg-os fanyelű kalapácsokat! 

Raktáron: 1 darab
15 971 Ft/darab
darab

500 grammos, azaz fél kg-os klasszikus fém fejű kalapács fa nyéllel, csúszásgátló festéssel. Ez az alap darab nem hiányozhat háztartásodból vagy profi szerszámaid közül sem! Vásárold meg gyermekeid első kalapácsait, lepd meg a nagyszüleid egy új kéziszerszámmal, vagy frissítsd fel szerszámosládád, nálunk mindent megtalálsz hozzá!

1 361 Ft/darab
Nincs raktáron

1500 grammos, klasszikus fém fejű kalapács fa nyéllel, csúszásgátló festéssel. Ez az alap darab nem hiányozhat háztartásodból vagy profi szerszámaid közül sem! Vásárold meg gyermekeid első kalapácsait, lepd meg a nagyszüleid egy új kéziszerszámmal, vagy frissítsd fel szerszámosládád, nálunk mindent megtalálsz hozzá!

2 830 Ft/darab
Nincs raktáron

1000 grammos, azaz 1 kg-os klasszikus fém fejű kalapács fa nyéllel, csúszásgátló festéssel. Ez az alap darab nem hiányozhat háztartásodból vagy profi szerszámaid közül sem! Vásárold meg gyermekeid első kalapácsait, lepd meg a nagyszüleid egy új kéziszerszámmal, vagy frissítsd fel szerszámosládád, nálunk mindent megtalálsz hozzá!

2 189 Ft/darab
Nincs raktáron

2000 grammos, azaz 2 kg-os klasszikus fém fejű kalapács fa nyéllel, csúszásgátló festéssel. Ez az alap darab nem hiányozhat háztartásodból vagy profi szerszámaid közül sem! Vásárold meg gyermekeid első kalapácsait, lepd meg a nagyszüleid egy új kéziszerszámmal, vagy frissítsd fel szerszámosládád, nálunk mindent megtalálsz hozzá!

3 514 Ft/darab
Nincs raktáron

800 grammos, fém fejű kalapács fa nyéllel, csúszásgátló festéssel. Ez az alap darab nem hiányozhat háztartásodból vagy profi szerszámaid közül sem! Vásárold meg gyermekeid első kalapácsait, lepd meg a nagyszüleid egy új kéziszerszámmal, vagy frissítsd fel szerszámosládád, nálunk mindent megtalálsz hozzá!

1 897 Ft/darab
Nincs raktáron