5000gr-kalapacs
5000gr kalapács
10 026 Ft/darab

5000gr kalapács

Amennyiben a kicsi kalapácsok már csődöt mondtak, ha olyan bontási munkákat kell elvégezned, amelyekhez esélytelen nekikezdeni egy kisebb eszközzel, akkor keresd az igazi nagyágyúkat, az 5 kg-os és a 8 kg-os fanyelű kalapácsokat! 

Rendeléstől számított beérkezési idő
0-8 munkanap
Rendelhető
10 026 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 501,3 Ft
Részletek

5 kg-os kalapács - az igazi nagyágyú

Az építkezéseknél, felújításoknál bizony sokszor akadnak olyan esetek, amikor egy-egy kéziszerszám különböző nagyságú és súlyú változatait is szükséges hasznánunk.

 

A kalapácsok talán az egyik leggyakrabban használt kézi szerszámok, amelyek a legtöbb háztartásban megtalálhatóak, hiszen akkor is szükségünk van rá, ha panellakásban élünk és akkor is, ha tanyán, társasházban vagy családi házban. 

 

Egy jó kalapács nem hagy cserben, nem esik le a feje és könnyedén felszerelhetünk velük képeket a falra, beüthetjük velük a szegeket különböző anyagokba. 


Falbontó kalapács

 

Természetesen vannak olyan esetek, amikor az apróbb kalapácsok már nem működőképesek, nem vesszük hasznukat a munkálatok során. Ilyen esetek lehetnek, amikor betont kell törni, falakat áthelyezni vagy kibontani bizonyos épületelemeket.

 

Ezek a nagy kalapácsok ezekben az esetekben lehetnek a segítségedre. Ha kalapácsok között válogatsz, a súly fontos szempont. A tervezett munkavégzés és a saját teherbírásod is meghatározó információk, melyek birtokában tudod eldönteni, melyik lesz az eszközök közül a számodra megfelelő.


Szerszámok biztos kézzel

 

A fa nyél egyenes szálú, alsó része festett, ami nem csupán dizájnos megjelenést kölcsönöz a kalapácsnak, de a festésnek köszönhetően a szerszám nehezebben csúszik ki a kezedből.

 


Kalapács fa nyéllel

 

Akár további alap darabokat keresel vagy speciális szerszámokat, alkatrészeket, nézz szét az oldalunkon található termékek között. Minden terméknél a raktárkészletünkben megtalálható valós darabszámot látod, így járulunk hozzá kényelmedhez és elégedettségedhez!

 

A kalapács tulajdonságai

 

  • Súlya: 5,0 kg (5000 gramm, 500 dkg)
  • nyél anyaga: fa
  • szabvány: DIN 1042
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek