Ácskalapácsok

A kalapácsok speciálisan ácsmunkákhoz, palázáshoz kifejlesztett változatait bárki megrendelheti már online is, csupán néhány kattintással! Ha meglepnéd szeretted egy új szerszámmal, ha ajándékba adnád a frissen végzett ácsnak, vagy régi, elnyűtt kalapácsiad helyére keresed az új alternatívákat, akkor jó helyen jársz! Ezekkel a kalapácsokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz a munka! 


3termék13

Ez a FORTUM gyártmányú, 680 gramm tömegű ácskalapács üvegszálas acélból készült, vibrációcsökkentett nyéllel, így nem csak tartós, de a munkavégzés közben az izületek terhelését is csökkenti. Mágneses kialakításával könnyen fel tudjuk szedni a földről a szegeket és az adagolásnál is jó szolgálatot tesz.

Raktáron: 1 darab
9 457 Ft/darab
darab

Extol ácskalapács - palázó kalapács

Ha ácskalapácsot keresel, akkor ennél jobbat nehezen találsz! Kiemelkedő minőségű szerszámacélból, egy darabban kovácsolt testtel készült, erős és strapabíró kialakítással. Erős mágnesessége kiválóan tartja meg a rá helyezett szegeket, érdesített ütőfelülete pedig megakadályozza az elcsúszást. Két komponensű, gumírozott műanyag markolata biztos fogást biztosít minden mesterember számára.

Raktáron: 1 darab
7 372 Ft/darab
darab

Palázó kalapács fém nyéllel

Ezt a magas minőségű ácskalapácsot, vagy más néven palázó kalapácsot nagy teherbírású fejjel tervezték, speciális szerszámacélból. A nehezen hozzfárhető helyeken is gyors munkavégzést, a mágneses fej és a szögtartó vájat pedig még biztonságosabb felhasználást garantál. 

Raktáron: 1 darab
3 872 Ft/darab
darab