Profi kalapácsok

Profi kalapácsok a profi munkákhoz! A profi szakemberek egyik ismertetőjele, hogy profi, minőségi és strapabíró szerszámokkal dolgoznak. Ha még csak most kezded a szakmunkai pályafutásodat, vagy ha már évek óta ezzel foglalkozol, akkor is remek választás, ha ezeke közül a kalapácsok közül választasz. Nálunk minden szerszámot megtalálsz, amire csak szükséged lehet a szerszámosládádban. Rendeld meg egy helyről az összes szükséges eszközt és kiegészítőt, és gyűjtsd a pontokat!  


2termék12

Ez a FORTUM gyártmányú, 680 gramm tömegű ácskalapács üvegszálas acélból készült, vibrációcsökkentett nyéllel, így nem csak tartós, de a munkavégzés közben az izületek terhelését is csökkenti. Mágneses kialakításával könnyen fel tudjuk szedni a földről a szegeket és az adagolásnál is jó szolgálatot tesz.

Raktáron: 1 darab
9 457 Ft/darab
darab

Lakatos kalapács

Profi kalapács, profi munkákhoz! A SCM 440 acélból (42CrMo4) készült kalapácsnak egy darabból kovácsolták ki a testét, amely egy TPR gumival kombinált PP markolatot kapott a biztos fogásért. Speciális, LOW-VIBE technológiája miatt a használat közben fellépő visszarúgást, visszarúgó erőt mérsékelni tudja a szerszám, így kényelmesebb munkavégzést garantál.

Raktáron: 2 darab
7 389 Ft/darab
darab