Sűrített levegős szerszámgépek

Pneumatikus vagy sűrített levegős gépek is megtalálhatóak már kínálatunkban, tehát ezeket sem kell tovább keresned. Sosem hallottál még a szerszámgépek ezen változatáról? Néhány kattintással beszerezheted őket és hamarosan indulhat is a munka. Ugye, készen állsz? Vagy még szeretnéd megismerni a fontos tudnivalókat? Akkor nincs más teendőd, mint elolvasni a részleteket!

Sűrített levegős gépek

 

A sűrített levegős gépek vagy pneumatikus gépek működése a sűrített levegő munkába állításával történik. A pneumatikus szerszámok ipari felhasználása széles körben elterjedt, de kisebb műhelyekben vagy akár hobbi barkácsolásnál is egyaránt használhatóak.

 

Milyen tartozékok kaphatóak nálunk?

 

Jelen kategóriában csokorba gyűjtve látható minden gép, amely a sűrített levegőt használja fel az erő kifejtéséhez, a munka elvégzéséhez. Találhatsz itt légkulcsot (vagy pisztoly) többféle kivitelben, furatköszörű és rotációs csiszoló szerszámgépeket is. Természetesen ezeket is beszerezheted tőlünk néhány kattintással. Válaszd ki a szükséges darabokat, a szállítási feladatot pedig bízd ránk!

 

Profi FORTUM termékek - sűrített levegős gépek

 

Számunkra kiemelt szempont, hogy minőségi termékeket kínáljunk vásárlóinknak elérhető áron. Éppen ezért ajánljuk nem csak Fortum kéziszerszámainkat, hanem Fortum szerszámgépeinket is. Ezeket az egyik legmodernebb technológiával állította elő a gyártó, amelyek az elmúlt évtizedekben már bizonyítottak.

 

Pneumatikus szerszám minden esetre

 

Amennyiben már nézelődtél a sűrített levegős termékek között oldalunkon, akkor láthattad, hogy a legtöbb termék mellett olvashatóak a műszaki információk (csatlakozó átmérő, hossz, forgatónyomaték, stb.), melyek segítenek eligazodni a sűrített levegős gépek között, hogy minél egyszerűbb legyen kiválasztani a megfelelő darabot. A megadott termékek mellett azt is láthatod, hogy jelenleg hány darab érhető el belőlük raktáron.

 

Mire van még szükséged?

 

Szükséged lenne még néhány kézi szerszámra is? A Mentool.hu az az oldal, ahol könnyedén beszerezheted ezt is! Egyébként a gyors keresés érdekében a keresőmezőbe írva a kívánt termék nevét pillanatok alatt meglelheted, ami még hiányzik. De böngészhetsz a kategóriák között is, ha nem vagy biztos a termék nevében.

 

MenTool.hu – webshop az igényeidre szabva!

 

Igazán büszkék vagyunk arra, hogy a webáruház a vásárlók valós visszajelzései alapján elnyerte az árukereső megbízható bolt minősítését. A döntő többség a vásárlók közül ajánlaná ismerősének a boltot – szívből köszönjük! Számunkra kiemelt érték az elégedettség a bolttal, ezért fontos szempont a bolt áttekinthetősége és a világos, barátságos kommunikáció is.

 

Ügyfélszolgálat

 

Még mindig üres a kosár, mert kérdeznél valamit a rendelés előtt? Az ügyfélszolgálat munkatársai állnak szíves rendelkezésedre munkanapokon 8-16 óráig, akár termékkel, szolgáltatással, hírlevél feliratkozással, vagy más hasonlóval kapcsolatban akadtál el! Telefon: +36706358665, mail cím: webshop@mentool.hu.