Kinyomópisztolyok

Kinyomópisztolyok minden eshetőségre! Amennyiben szilikonnal, pur habbal vagy speciális ragasztóval dolgozol, bizony szükséged lesz a hozzá való kinyomó pisztolyra. Ezekkel a termékekkel egyszerűbb, gyorsabb és egyenletesebb lesz az anyagok felhordása. Válogass kínálatunkból kedvedre és rendeld meg a kiválasztott termékeket játszi könnyedséggel, csupán néhány kattintással!


11termék 111

Fel a kezekkel, nálunk vannak a kinyomópisztolyok!

 

Sajnáljuk, ez nem egy westernfilm, viszont rengeteg hasznos és jól bevált terméket ajánlunk Neked, amellyel megkönnyítheted a munkádat a ragasztás, üvegezés, szigetelés, burkolás és egyéb más feladat területén. Ugye, jól hangzik? Gyorsan olvass tovább a részletekért!

 

Mire valók a kinyomópisztolyok?

 

A kézi kinyomó pisztoly purhab, szilikon paszta, akril paszta és más tömítőpaszta szakszerű adagolása esetén alkalmazható. Használhatod akár egyenletes, folyamatos akár szakaszos anyagadagolásra ezen termékeket. Segítségükkel takarékosan és igényesen viheted fel a tömítőanyagot a felületre.

 

Különböző kinyomópisztolyok különböző anyagokhoz

 

Természetesen többféle kinyomópisztoly létezik. A vázas fém termékek mellett alumíniumból készült, zárt kinyomópisztoly, tubustartóval ellátott kinyomópisztoly és fuga kinyomó zsák is létezik. Hogy neked melyikre van szükséged az mindig az adott munkafolyamattól és a felhasználni kívánt anyagtól függ.

Manapság már léteznek kézi adagolású pur habok is például, amelyekhez hozzá van csomagolva egy kis műanyag cső, amelyen keresztül ki lehet fújni az anyagot. Ez azonban nehezen tisztítható, könnyebben eltömődhet. Éppen ezért hosszabb, nagyobb munkákhoz mindenképpen kinyomópisztolyt ajánlunk. Neked melyikre van szükséged? Rendeld meg csupán néhány kattintással!

 

Minden termék arra vár, hogy a kosárba dobd őket!

 

A Mentool.hu az az oldal, ahol jól bevált termékeket találsz, a szállítási idő rövid és az árak is kedvezőek! Igyekeztünk mindenre gondolni. A kinyomó pisztolyokhoz választhatsz pur hab kínálatunkból, de bitumen zsindelyragasztót is könnyedén beszerezhetsz!

 

Termék keresés? Sima ügy!

 

Többféle módon is megtalálhatod nálunk az óhajtott terméket! Egyrészt használhatod a keresés mezőt. Az üres sorba csak be kell írnod a keresett árucikk nevét, majd a szűrés (nagyító) gombra kattintanod. A másik lehetőség, hogy körbenézel a jól felépített, tematikus kategóriák között. Akármelyik lehetőséget választod, remek termékeket találsz majd!

 

Fő a tájékoztatás!

 

Ezért is törekszünk arra, hogy a kiválasztott termékek mellett a fontos információk (gyártó, anyag, jelenleg raktáron elérhető darabszám) mellett gyakorlati tippeket is megosszunk veled. Sőt, itt olvashatod a vásárlók által írt véleményeket is. Megköszönjük, ha te is megírod a termékeinkkel kapcsolatos tapasztalataidat!

 

Maradt még valakinek kérdése?

 

Amennyiben kérdeznél a kosár használatával vagy a szállítás módjaival kapcsolatosan, kérjük, keress minket email vagy telefonos elérhetőségeink egyikén! Kedves és segítőkész ügyfélszolgálatosaink munkanapokon 8-16 óráig állnak szíves rendelkezésedre!