Talicska

Nem nyertél talicskát a tombolán? Ne bánkódj! Tőlünk egyszerűen megrendelheted, és ami nagyszerű hír lehet számodra, még házhoz is kérheted a szállítását. Sőt, nem kell feltétlenül teljes talicskát rendelned, ha inkább a régi, jól bevált segédedet újítanád fel. Ehhez is találhatsz kínálatunkban talicska kereket, talicskaputtonyt és markolat gumit is. Nézz körül és szerezd be strapabíró talicskád online!Talicska

 

Mondd csak, mire szeretnéd használni vagy mire szoktad a talicskát? Várj csak, kitaláljuk… Hazatolnád benne a pénzt! Ez a kedvenc opciónk! Ám ha mást csinálsz, mondjuk építkezel, sittet szállítasz, kertészkedsz, lomtalanítasz, akkor is jó hasznát veheted egy jó taligának!

 

Milyen részekből áll egy talicska?

-          váz

-          talicska puttony

-          két fogantyúból (amelyeket kényelmes talicska markolat gumi véd a biztos fogás érdekében)

-          talicska kerék

 

Az ördög a részletekben rejlik - talicska részletekben

 

Tudjuk mi jól! Éppen ezért talicska alkatrészeket is forgalmazunk. Lehetséges, hogy talicska kerék vagy talicskaputtony kell, esetleg csak a gumi markolat fáradt el a sok kerti munkában. Nem kell teljes új talicskát venned, ezeket az alkatrészeket is beszerezheted néhány kattintással online boltunk polcairól. Válassz igényeid szerint!

 

Hasznos tippek:

Kipakoltad már a munkaterületre a kőműves szerszámokat? Arra a célra is hasznos lehet egy talicska, hogy minden kőműves szerszámot egyszerre tudj elvinni. Sőt! Homokot kell hordanod, vagy sódert, esetleg más építőanyagot? A tűzifát vagy a disznóknak a kukoricát kell elhordanod? Nagyszerű választás minden eshetőségre ez a termék, nekünk elhiheted!

 

Egyéb kőműves szerszámok

 

A talicskán kívül más szerszám is jól jönne? Esetleg szükséged lenne egy spaklira, fánglira, vagy más kőműves szerszám beszerzését tervezed? A Mentool.hu az az oldal, ahol mindehhez segítséget kaphatsz! Keress termékeinkre és tedd a kosárba a kiszemelt darabokat. Csupán néhány kattintás az egész!

 

Szállítás

 

Megoldást keresel a szállításra? Nincs, mivel elszállítsd, amit vásároltál nálunk? Semmi probléma, tudunk megoldást! Vásárolj tőlünk házhozszállítással! Nem kell aggódnod, a nálunk megrendelhető összes terméket ki tudjuk neked küldeni házhozszállítás lehetőségével is. Pontosan! A talicskát, a szemetes kukát, a 2 méter hosszú PVC csöveket sem kell saját autóval szállítanod. Bízd ránk a kiszállítást!

 

Segítség a Mentool.hu-tól

 

További információk szükségesek egy bizonyos termékről? Nem találod, amit keresel a kategóriák között? Keress minket bátran, hívj telefonon hétköznap 8-16 óra között, vagy írj e-mailt a nap bármelyik szakaszában. Segítünk!