Csavarhúzók

Egy jó csavarhúzó, jól ki tud húzni a bajból! Nálunk most online megrendelheted akár első minőségi csavarhúzódat, akár egész készletedet! A villanyszerelési munkák fő támogatója, a fázisceruza is megtalálható kínálatunkban több méretben!

Csavarhúzók

Mindennapi szerelési, barkácsolási, otthonteremtési munkálataink során szinte elengedhetetlen eszköz egy jó csavarhúzó. Természetesen még jobb, hogy ha több különböző méret áll rendelkezésre, hiszen így biztos, hogy találunk olyat a szerszámos ládában, amely megfelelően illeszkedik a kihajtandó vagy behajtandó csavar fejének méretéhez.

Talán senkinek sem kell elmagyaráznunk, hogy a csavarhúzó az az eszköz, amelyet a csavarok forgatásához, meghajtásához használunk kézi erővel, azt azonban már kevesen tudják, hogy ezek az egyszerű eszközök mióta találhatóak meg minden háztartásban.

A most ismert csavarhúzó elődjét 1744-ben találták fel, az akkori asztalos fogantyú lapos pengéjéből. Ezt követően rájöttek, hogy ezerféleképpen lehet hasznosítani ezt az egyszerű kézi szerszámot, így az 1800-as években először megjelentek a kifejezetten csavarok telepítésére alkalmas szerszámok, a speciális csavarhúzók.

A rés- és keresztfejű csavarok meghajtásához használt kéziszerszámokat csavarhúzónak nevezzük. A csavarozó mozdulat nem igényel különösebb tanulást, előkészületet.

A csavarhúzó változatokat ma már ergonomikus fogóval gyártják, amelyek megkönnyítik a munkavégzést és kevésbe fárasztják el a csuklót és a kezet munka közben.


Csavarhúzó készlet

Egy átlagos háztartásban a csavarhúzók több fajtájára is szükség lehet. A csillag fejű és lapos fejű változatok általános felhasználást tesznek lehetővé.

A csavarhúzó készlet választása remek megoldás szinte minden problémára. Használhatjuk őket közösségi barkácsolási programokon, otthonunkban, munkahelyünkön, a kertben és belterekben is.

Amennyiben szükséges hat részes, hét részes és online, néhány kattintással! megvásárolhatjuk őket.


Fortum 7 darabos csavarhúzó készlet

A csavarhúzók nyelei és fejei kiváló minőségű crV acélból készülnek, a még könnyebb szerelés érdekében mágnesesek.

A markolat ergonómikus, csúszásmentes anyagból vannak kialakítva.


A szettben található csavarhúzók:

Lapos:

1 db 3 x 75

1 db 5 x 100

1 db 6 x 125 mm

PH:

1 db Ph2 x 100

1 db PH2 x 125

PZ:

1 db PZ1 x 100

1 db PZ2 x 125


Extol Premium 6 részes csavarhúzó készlet:

Az