Csavarhúzó

A kézi csavarhúzó változatok talán az egyik legelterjedtebb szerszámok, kézi szerszámok, amelyekkel mindenki találkozott már élete során. A hagyományos változatok mellett olyan, mágneses gyorskioldós fajtákat is találhatsz nálunk, amelyekhez különböző bitfejeket illeszthetsz a csavar fejének megfelelően. Válaszd ki kínálatunkból a becsavarni kívánt csavarfejekhez illő termékeket, majd add le rendelésedet online, egyszerűen! Már kezdődhet is a munka!


15termék 115

Csavarhúzó

 

Van néhány alap szerszám, amely egyetlen háztartásból sem hiányozhat. Ilyen a csavarhúzó is, hiszen bármikor adódhat olyan helyzet, amiben tudni kell meghúzni vagy éppen megoldani különböző helyen megbújó csavarokat. Fontos, hogy ilyenkor a megfelelő méretű és kialakítású termék rendelkezésre álljon. Most zavartan fütyürészel, mert tudod, hogy igencsak foghíjas a csavarhúzó készlet? No para! Segítünk – csak olvass tovább!

 

Csavarozás klasszikus szerszámok, kézi szerszámok segítségével

 

Úgy gondolod, hogy van akkus csavarbehajtód, ezért nem is kell már kézi szerszám? Ez téves gondolat, hiszen egy-egy csavar meghúzásánál, különösen szűkös, nehezen hozzáférhető helyen igencsak elkel a kézi, csavarok meghúzásához és kilazításához szükséges szerszám! Legyen lapos vagy csillag fejkialakítású a kereszthornyú csavarokhoz, nálunk megtalálod – méghozzá mágneses fejjel is, amellyel könnyen felszedheted a kisméretű csavarokat is. A markolat pedig biztonságos, csúszásmentes ergonomikus kialakítású a pontos munkavégzés érdekében. És hogy igazán kerek legyen a történet, akár készleteket is beszerezhetsz a leggyakrabban használt méretekből.

 

Csavarhúzó cserélhető fejjel

 

Szereted az innovatív megoldásokat? Akkor imádni fogod a mágneses gyorskioldóval ellátott csavarhúzónkat. Miért? Mert kis helyet foglal, s bármilyen 1/4-es bit fej befogható bele, majd néhány könnyed mozdulattal cserélhető másik kialakítású behajtó tüskére. Ennek köszönhetően nem kell készletek megvásárlásán törnöd a fejed, minden gond nélkül használhatod a csavarbehajtóban is alkalmazott fejeket.

 

Speciális csavarhúzó készletek

 

Készültünk! Mivel is? Nos, igazán apró csavarok bütyköléséhez való órás készlettel! Nem kell elektroműszerész után kajtatnod a városban, hiszen ennek a készletnek a segítségével pikk-pakk kipipálható például az elemcsere az órában. Természetesen további kényes, nagy odafigyelést igénylő műveleteket szintén elvégezhetsz vele.

 

Mentool.hu – kiváló termékek raktáron

 

Online boltunkat úgy alakítottuk ki, hogy a kategóriák között szörfözve vagy a keresés funkciót használva csupa minőségi termékkel találkozz, ráadásul igen kedvező áron. Nézz szét például a kézi szerszámok között, ahol jobbnál-jobb ajánlatok várnak, akár egyes darabok, akár készlet felől érdeklődsz.

Keresni kétféleképpen is tudsz oldalunkon. A jól felépített kategóriák között is keresgélhetsz, de az oldal tetején található okos árukereső funkciót is kipróbálhatod. Itt nem kell mást tenned, csak a keresett árucikk nevét, méretét, színét vagy márkáját beírnod és már szemezgethetsz is a rendelkezésre álló darabok közül!

 

Rendelési információk

 

Miután a kívánt termékeket a kosárba (talicskába) tetted, fáradj virtuális pénztárunkhoz, ahol kiválaszthatod a számodra ideális fizetési módot és a szállítás módját is. Természetesen választhatod a személyes átvétel lehetőségét is. Ebben az esetben kérjük, hogy várd meg a csomag elkészültéről szóló email megérkezését, csak ezt követően indulj el hozzánk!

 

Ügyfélszolgálat kommunikáció

 

Nem tiszta valami? Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal. Akár gereblyékről, ásókról,  torx fejekről, akár más termékről lenne szükséged további információra vagy nagyobb tételben rendelnél, állunk szíves rendelkezésedre! Mail címünk: ugyfelszolgalat@mentool.hu, telefonszámunk pedig +36706358665.