Csavarhúzó készletek

6 darabos és 7 részes csavarhúzó készletek lapos, PH és PZ fejjel. Ezekkel a remek csavarhúzó készletekkel könnyedén hajhatsz ki és be csillagfejű és lapos fejű csavarokat is. Megfelelő választás lehet, ha első csavarhúzó készletedet vásárolnád meg, de ajánljuk azoknak is, akik már meglévő kézi szerszám készletüket egészítenék ki új darabokkal. 


4termék14

7 db-os csavarhúzó készlet a Fortum gyártótól! Háztartási és szakmunkára is alkalmas crV acélból készült nyéllel és fejjel ellátott csavarhúzók. Akár lapos, akár PH, vagy PZ fejű csavarhoz keresel behajtót, most megtaláltad! Rendeld meg online, gyorsan és egyszerűen! 

Raktáron: 2 darab
4 568 Ft/darab
darab

1000 Voltig hitelesített, 7 darabos, szigetelt Milwaukee csavarhúzó készlet a pontos és biztonságos munkához! Nincs több kifogás, nincs több aggódás, a hagyományos csavarhúzók helyett villanyszerelési munkáidhoz válaszd ezt a prémium minőségű acélból készült, két komponensű softgrip markolattal rendelkező, korrózióálló és csúszásmentes kialakítású csavarhúzó készletet! Rendeld meg online, készletről!

Raktáron: 1 darab
17 552 Ft/darab
darab

Vásárold meg új, minőségi, Milwaukee csavarhúzó készleted online, egyszerűen! Esztétikus és praktikus kialakítás, erős, mágnesezett bit hegyek, csavarkulcsos rásegítésre is alkalmas szár, kell ennél több? Nálunk mindig láthatod az éppen raktáron lévő készletet, és regisztráció esetén még törzsvásárlói pontokat is gyűjthetsz! 

Raktáron: 1 darab
17 780 Ft/darab
darab

Remek minőségű EXTOL csavarhúzó készlet! A 6 darabos csomag több különböző lapos és csillag csavar fejhez megfelelő csavarhúzót tartalmaz. Króm-vanádiumból készült tartós, erős szárával és csúszásgátlós, TPR gumival bevont markolatával gyermekjáték lesz a munka neked is! 

Raktáron: 3 darab
3 069 Ft/darab
darab