Szerszámkészlet

Amennyiben szerelésre adtad a fejed, akkor mi az, amire mindenképpen szükséged lesz? Hát persze, hogy egy jó minőségű szerszámkészletre! Online barkácsboltunkból ezt is könnyedén beszerezheted. Nézz körül a termékeink között és rendeld meg, amire szükséged van, mi pedig intézzük a csomagolást és szállítást!


32termék
 

Szerszámkészlet minden esetre

 

Minden háztartásban szükség van időnként ilyen-olyan szerszámra. Egyszer csavarhúzó kell otthon a barkácsolásnál, szerelésnél, máskor kombinált fogó vagy kalapács, esetleg imbuszkulcs vagy dugókulcsok. Ráadásul nem mindegy a termék mérete sem. Érdemes tehát a legtöbb esetben egy-egy jól összeállított, praktikus szerszám készlet beszerzéséről gondoskodni. Mi ebben is segítségedre leszünk! Összegyűjtöttük a szerszámkészletek közül a legkelendőbbeket, melyek egészen biztosan a hasznodra válnak majd!

 

Fontos szerszámok egy helyen! Szerszámkészlet megoldások!

 

A megfelelő rendezés rengeteg bosszúságtól kímélhet meg! Hiszen egy ideális szerszámkészlet mit is tartalmaz? A szerelés, fúrás-faragás során használt minőségi szerszámokat, amelyekre a munka során szükséged lehet. Ráadásul mindezt egy helyen összegyűjtve, hogy bármikor a rendelkezésedre álljanak, ne kelljen feleslegesen keresgélned!

 

Mentool.hu-n elérhető kéziszerszám készletek:

 

·         csavarhúzó készlet

·         dugókulcs készlet

·         imbuszkulcs készlet

·         racsnis és hagyományos villáskulcs készlet

·         speciális termékek (pl. szerszámos láda induló készlettel, formabont női szerszámkészlet)

·         és számos más hasznos termék

 

Dugókulcs? Szerszámok kofferban? Imbuszkulcsok? Mérőszalag?

 

Mindent könnyen a kosárba dobhatsz! Nálunk megbízható márkák kiváló minőségű termékei közül választhatod ki a Neked tetsző darabokat. Használd a keresés menüpontot vagy nézz szét a jól felépített kategóriák között! Tekintsd meg például kéziszerszámok kategóriánkat és a készletek mellett szerezd be azokat a termékeket külön, amelyek még hiányoznak szerszámosládádból!

 

Online vásárlás egyszerűen

 

Mi, a Mentool.hu-nál tudjuk, hogy vásárolni úgy érdemes, ha az adott termékről rendelkezésünkre állnak a szükséges információk. Éppen ezért mindig törekszünk arra, hogy a termékeink mellett található leírás tartalmazza az összes fontos és hasznos tudnivaló (gyártó, anyag, stb.) mellett azt is, hogy jelenleg hány darab érhető el raktáron belőle. Amennyiben nagyobb tételben rendelnél, kérjük, jelezd előre nekünk mail formájában a webshop@mentool.hu címen!

 

Szállítás vagy személyes átvétel

 

A megrendelés során tudod kiválasztani, hogyan jusson el hozzád a kiválasztott termékeket tartalmazó csomag. Válaszd a házhoz szállítást vagy akár a személyes átvételt, biztosak vagyunk benne, hogy nem fogsz csalódni! Személyes átvétel esetén mindenképpen várd meg a visszaigazoló emailt, csak ezt követően érdemes elindulni telephelyünkre!

 

Még mindig üres a kosár?!

 

Maradt kérdésed, amire választ vársz valamelyik szerszám, kulcs vagy éppen a csavarhúzók kapcsán? Nem sikerül a hírlevél feliratkozás? Az otthoni átvétellel kapcsolatban nem egyértelmű valami? Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal! Az ügyfélszolgálat munkatársai munkanapokon 8-16-ig állnak szíves rendelkezésedre!