Csákányok

3termék13

Van már otthon szerszámnyeled, csak a fejet cserélnéd le újra? Erre is van lehetőség! Tedd a talicskába és vásárold meg a kerti munkák sztárját nyél nélkül! A 2250 gramm súlyú hegyes-lapos csákány fej szinte bármilyen csákányokhoz való szerszámnyélre felszerelhető, és könnyen használható. Legyen szó akár kerti munkákról (rózsatövek, fatuskók kiemeléséről és kilazításáról), akár bontási feladatokról, a csákányok jó szolgálatot fognak tenni számodra. 

Raktáron (1 darab)
3 069 Ft/darab

A kemény talajt szeretnéd megpuhítani az udvarban? Akkor a kereszt-lapos csákány a Te fegyvered! Jól bevált, klasszikus dizájn, strapabíró fa nyéllel, egyszerűen rendelhető készletünkről. 

Raktáron (1 darab)
6 049 Ft/darab

A kerti munkák igazi nagyágyúja, egy igazán férfias szerszám, amely a fejszék és balták között jól meg forg férni a te szerszámoskamrádban is! Kerti munkákhoz és kisebb bontási feladatokhoz is elengedhetetlen termék ez a hegyes-lapos csákány! Klasszikus formájával, jól használható erős szerszámnyéllel és a 2.25 kg súlyú fejjel gyorsan és biztosan hajtja végre a rábízott feladatokat. 

Rendelhető
4 252 Ft/darab