Csákány nyéllel
Hegyes-lapos csákány nyéllel
4 252 Ft/darab

Hegyes-lapos csákány nyéllel

Csákány nyéllel
Csákány nyéllel
Csákány nyéllel

A kerti munkák igazi nagyágyúja, egy igazán férfias szerszám, amely a fejszék és balták között jól meg forg férni a te szerszámoskamrádban is! Kerti munkákhoz és kisebb bontási feladatokhoz is elengedhetetlen termék ez a hegyes-lapos csákány! Klasszikus formájával, jól használható erős szerszámnyéllel és a 2.25 kg súlyú fejjel gyorsan és biztosan hajtja végre a rábízott feladatokat. 

Rendeléstől számított beérkezési idő
0-8 munkanap
Rendelhető
4 252 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 212,6 Ft
Részletek

Hegyes-lapos csákány nyéllel

 

Hiányzik otthonodból ez a szerszám? Ugye, ciki folyton a szomszédtól kölcsönkérni… Rendelj magadnak egy erőt adó professzionális csákányt fa nyéllel, ami csak a Tiéd és amivel bármikor dolgozhatsz, amikor csak szükséged van rá! A csomagolás és szállítás a mi feladatunk.

 

Kerti szerszám 2,25 kg súllyal

 

A hegyes lapos csákány tökéletes választás, ha földtörés vár rád a kertben,  esetleg kisebb bontási feladatokkal bíbelődsz. Ez a kettős csákány nevét a kialakításáról kapta. Egyik vége hegyes a másik vége pedig lapos éles ék alakú kialakítást kapott. Ez a kézi szerszám remek segítséget nyújt számodra a talaj meglazításában, az érett trágya felaprózásában és számtalan más esetben is.

 

Nyelezett termékek a könnyebb munkavégzés érdekében

 

A kínálatunkban szereplő hegyes lapos csákányt klasszikus fa nyélre szerelve szállítjuk. Webáruházunkban hasonló termékek, kapcsolódó kategóriák között válogathatsz. Jó tudni, hogy a Mentool online bolt kizárólag azt a darabszámot tünteti fel a megadott termékeknél, amennyi jelenleg a raktáron található. Helyezd a talicskába a terméket, mi pedig rendelésed alapján küldjük is a csomagodat!

Amennyiben további információk szükségesek (pl. termék rendelés, kiszállítás, futárszolgálat, stb…) keress minket az ügyfélszolgálat elérhetőségein bizalommal!

 

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!