Lombseprű

Sok a falevél? Tele van minden száraz növényi részekkel? Akkor Neked is lombseprű kell! Mielőtt belekezdenél a falevelek összegyűjtésébe, keresd fel a Mentool.hu oldalt, ahol kedvedre válogathatsz a különböző anyagú, méretű és kialakítású lombseprű változatok között! Műanyag vagy fém kivitel? Csak nyélre lenne szükséged? Összecsukható változatot keresel a könnyű tároláshoz? Akkor itt a helyed! Tedd már ma talicskába a kiválasztott termékeket, vagy regisztrálj törzsvásárlói fiókot és mentsd el őket a kedvencek közé, hogy bármikor újra megtaláld őket pát kattintással!Lombseprű

 

Itt van az ősz, itt van újra… Csodálatos, amikor a falevelek különböző színekben pompáznak a fákon! Azonban, amikor az udvaron össze kell szednünk, akkor már nem biztos, hogy ilyen szépnek látjuk őket. Erre az alkalomra kínáljuk a kertiszerszámok közül lombseprűinket, amelyeket műanyag és fém kivitelben is elérsz nálunk.

 

Lombseprű, lomb seprés, gereblyék, és még sok más!

 

Tudtad? Nemcsak a lombhullató fák leveleinek összeszedésére használható a lombseprű! Jól hasznosítható fűnyírás után vagy a kertben a gazolás után is a zöld hulladék összegyűjtésére.

 

Online vásárolható lombseprűk

 

Számos lombsöprű között válogathatsz oldalunkon. A Truper 26 fogú műanyag lombseprű fém nyéllel, fanyeles kivitelben is arra vár, hogy kezedbe vedd és megkezdd vele a munkát! Természetesen a kiegészítő alkatrészekre is gondoltunk. Amennyiben fejjel rendelkezel, akkor 150 cm-es nyél megvásárlásával egyesítheted is a szuper lombsöprűdet! Sőt, ha már a régi lombseprű nyele nagyon lötyög, akkor is találunk hozzá megoldást. Szerszámnyél ékekkel ezt a problémát is gyorsan orvosolhatod!

A klasszikus megoldásokat kedveled? Készültünk összecsukható fém termékkel is Neked!

 

Hírlevél feliratkozás

 

Szeretnél hírlevelet kapni? Tudunk Neked küldeni, méghozzá nem is akármilyet! Add meg a neved és a mail címedet és levelet küldünk, amikor kihagyhatatlan akciónk van, vagy új termék érkezett. Sőt! Azoknak a vásárlóinknak, akik feliratkoznak a hírlevelünkre, külön akciókkal is kedveskedünk. A feliratkozás szolgáltatásunk ingyenes. Ugye jól hangzik?

 

Termékek és információk

 

Nem csak lombseprű termékről találhatsz termék leírást, hanem a különböző kézi szerszámok, vagy barkácseszközök kapcsán is, amelyeket szintén gyorsan és egyszerűen, csupán pár kattintással beszerezhetsz tőlünk online. Amennyiben valamiről több információt szeretnél megtudni a rendelés leadása előtt, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

Tudtad?

 

Online barkácsáruházunkat egy családias kisvállalkozásként emlegetjük mi is. Egy tényleges családi vállalkozásból indult, mára pedig további munkaerővel bővült online bolt vagyunk. Ha mellettünk döntesz, akkor egy magyar kisvállalkozást támogatsz, a mi fejlődésünket segíted. Köszönjük szépen!

 

Ügyfélszolgálat

 

Ugye már nem üres a kosár? Szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot a fizetéssel kapcsolatban, vagy más probléma adódott a vásárlás során? Biztos tudod az elérhetőségünket, de a biztonság kedvéért újra megosztjuk veled. Telefonon szeretnél elérni minket? Akkor keress a +36-70/635-8665-ös mobilszámon munkanapokon 8-16 között, vagy írj az ugyfelszolgalat@mentool.hu e-mail címre.