Pontozó, rajztű

Számodra is kiemelten fontos a munkád minősége? Akkor egészen biztosan szükséged lesz pontozóra és rajztűre a fúrás-faragás megkezdése előtt! Tekintsd meg az oldalunkon lévő termékek kínálatát és válaszd ki a számodra megfelelőt. Mutatjuk is a részleteket!


2termék 12

Pontozó, rajztű

 

Dolgozni csak pontosan szépen lehet – de vajon milyen termékek szükségesek ehhez? Úgy van! A pontozók és a rajztűk segítenek Neked a precíz jelölésben fán, betonon, csempén, és még sok más anyagon. Tedd próbára ezeket a megbízható termékeket!

 

Mire való a pontozó?

 

Amennyiben fémfelületen szeretnél furatot készíteni, akkor a pontozó segítségével jelölést és egyben a fúró számára pontfészket is készíthetsz, amellyel biztonságosabb és pontosabb lesz a fúrás, mert megakadályozza a fúrószár elcsúszását a munkadarabon.

Tehát egyszerűen fogj egy kalapácsot és vedd kezedbe a pontozót. Mérd ki egy colostokkal, vízmértékkel vagy mérőszalaggal a lyuk pontos helyét. Jelöld meg a helyet egy jelölőfilc segítségével. Innentől kezdve nincs más dolgod, mind a kalapáccsal rácsapni a megjelölt pontnál a pontozóra és ezzel megjelölni, hogy pontosan hova kerüljön a lyuk. Egyszerűen hangzik, ugye?

 

Mire való a rajztű?

 

A karctű néven is ismert termék segítségével pontos jelölést tehetsz fémen, de a vídiás hegyű, ezáltal kiemelt kopásálló tulajdonsággal rendelkező termék a csempevágás előtti jelölésnél is nagy segítséget nyújthat.

Ezzel a termékkel tehát nem csak pontokat jelölhetsz, hanem akár hosszabb felületeken is bejelölheted a vágás vagy metszés helyét.

 

Pontozó vagy rajztű, melyiket vegyem?

 

Minden esetben a munkától függ, hogy pontosan melyik eszközre lesz nagyobb szükséged. Mi azonban azt javasoljuk, hogy jobb felkészülni az előre nem látható helyzetekre is. Éppen ezért jó, ha mindig kéznél van egy pontozó és egy rajztű is a szerszámosládában.

 

Kiváló termékek, átlátható választék

 

Mi, a Mentool.hu webáruháznál minden nap azon dolgozunk, hogy a vásárlás során a rendelkezésedre álljanak a fontos információk mellett gyakorlati tanácsok, vásárlói vélemények és az is, hogy az adott termékből éppen mennyi érhető el raktáron. Tudjuk, hogy így jó vásárolni, így jó tervezgetni! Ugye, igazunk van?

Tudjuk azt is, hogy mennyire fontos a rendezés, hiszen ez alapján tájékozódnak a vásárlók! Éppen ezért termékeinket jól felépített kategóriák közé sorolva találhatod meg. Persze lehetőséged van a keresőmező és a szűrés funkció használatára is, ha ismered a keresett termék pontos nevét!

 

Vásárlói fiók regisztráció

 

Tudod, miért jó ötlet a vásárlói fiók regisztráció? Mert belépés után láthatod aktuális kedvezményeidet, figyelemmel követheted korábbi vásárlásaidat és kedvenc termékeidet is. És ez még nem minden! Amennyiben hírlevél feliratkozó is vagy, akkor időről-időre email formában értesítünk legújabb top termékeinkről és csak a hírlevélből elérhető kedvezménnyel is kedveskedünk Neked!

 

Maradt még kérdésed?

 

Tedd fel nyugodtan! De fordulj bizalommal ügyfélszolgálatosainkhoz akkor is, ha nagyobb tételben rendelnél mondjuk pvc csöveket vagy elakadtál valahol a vásárlás során! Munkatársaink munkanapokon 8-16 óráig állnak szíves rendelkezésedre! Mail címünk: webshop@mentool.hu, telefonszámunk: +36706358665.