Véső

Vésésre fel! NYUGI! Ezek nem fogászati vésők, hanem kiváló kézi szerszámok, melyek megkönnyítik a hobbibarkácsolást, fúrás-faragást, ház körüli munkálatokat. Nézz szét kínálatunkban és válaszd ki a készletedből hiányzó darabokat! De vásárolhatsz mindjárt egész készletet is. A részletekért olvass tovább!Véső

 

A profi kézi szerszámok között válogatva szinte mindenkinek eszébe jut egy ácskalapács, egy fogó vagy egy fűrész vásárlása, de sokan megfeledkeznek az éppúgy hasznos és fontos véső változatokról.

 

Vésők minden esetre!

 

Első körben szeretnénk bemutatni neked a vésőt, mint szerszámot. Tudtad például, hogy már az i.e. 9. évezredben is használt vésőt az ember? Különböző kövek, faanyagok megmunkálására már több ezer éve jó szolgálatot tesz ez a termék, mely az idők során letisztult, formatervezett eszközzé nemesült. Éppen olyanná, mint az általunk kínált termékek!

 

Laposvéső

 

A véső szerszám ezen típusa talán a legnépszerűbb a famegmunkálással foglalkozó szakemberek körében. Illesztő és tisztító folyamatnál is használják, sőt: lyukat is lehet készíteni vele. Mi a TOPEX kézvédős vésőkre tettük le a voksunkat, hiszen a legfőbb a munka során is a biztonság! Jó szívvel ajánljuk a kedves vásárlóink figyelmébe ezen termékeinket!

 

Véső készlet

 

Egyszerre akár több vésőt is dobhatsz a virtuális kosárba, ha favéső készletünket választod. Strapabíró acél penge, famarkolat, a legnépszerűbb méretek – így jellemezhetjük a szettet. A készlet négy tagból áll.

 

Mondd csak, mit szeretnél még?

 

A vésőket már beszerezted, de jól jönne még egy STANLEY behajtótüske – vagy egy profi ásó? Használd a keresés mezőt, írd be az óhajtott termék nevét, majd használd a szűrés gombot (nagyítót). Persze a jól felépített kategóriák között barangolva is megtalálhatod a keresett árucikket!

 

Mentool.hu a jól átlátható webáruház

 

Vásárlóink szerint a Mentool.hu egy jól átlátható oldal. Számunkra fontos a rendszerezés, a fontos információk átadása, mert mi magunk is így szeretünk vásárolni. Az egyes termékek mellett feltüntetjük azt is, hogy jelenleg hány darab érhető el belőlük raktáron. Nincs annyi, amennyit szeretnél? Írd meg nekünk email formában, mi pedig gondoskodunk arról, hogy mielőbb beszerezzük neked!

 

Gyors szállítás és egy csomó apró kedvesség – ez a Mentool.hu!

 

Tudtad, hogy a hírlevél feliratkozás miért éri meg? Nos, mert időről-időre tájékoztatunk vadiúj top termékeinkről és meglepünk majd csak a hírlevélből elérhető kedvezményekkel is. Na, erre varrjál gombot! A feliratkozás néhány kattintással elvégezhető. Lapos véső, fa véső vásárlása esetén is lehetőséged van élni a hírlevél feliratkozás lehetőségével!

 

Ügyfélszolgálat

 

Amennyiben maradt még kérdésed a szállítási ügyekkel vagy bármely termékkel kapcsolatban, akkor ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot a webshop@mentool.hu mail címen vagy a +36706358665 – ös telefonszámon. Munkatársaink munkanapokon 8-16 óráig állnak szíves rendelkezésedre!