Habarcskeverők, habarcsmerők

Vakolóhabarcs, falazóhabarcs keverő-, és merőszerszámok

Tudtad, hogy a habarcs ősét már időszámításunk előtt 3000-ben is használták a piramisok építésénél Egyiptomban? Kínában, ahonnan számtalan újítás és találmány származik ebben az időben már cementszerű anyagokat is alkalmaztak a monumentális épületek építésénél. Ezektől a kezdeti habarcsoktól hosszú út vezetett a manapság használt tégla rögzítő és összekötő anyagok létrejöttéig.
De hogy mire is jó pontosan a habarcs? A falazás egyik legfontosabb segédanyaga, segítségével egymáshoz tudjuk rögzíteni, tapasztani az építőelemeket. A habarcs azonban felhasználható ezen kívül vakolat készítéséhez is. A jó minőségű mész, homok és víz elegyéből készített habarcsot nem árt, hogy ha megfelelően meg is tudjuk keverni, felvinni a felületre, illetve adagolásához is segítséget vehetünk már igénybe. A kőműves szerszámok között válogatva ne felejts el cserpákot és habarcskeverőt sem venni! 


2termék 12

Habarcskeverők, habarcsmerők

 

Falazni készülsz? Számíthatsz ránk! Kivéve, ha szerelmi ügyről van szó. Abban nem segíthetünk… Viszont jobbnál-jobb kőműves szerszámok szerepelnek a kínálatunkban, amelyek közül Te is könnyedén, néhány kattintással beszerezheted a hiányzó darabokat!

 

Habarcskeverő

 

A jó malter oltott mészből, homokból, cementből és vízből készül. De ahhoz, hogy ezek az anyagok csomómentes, minőségi habarccsá álljanak össze, nos kell még habarcskeverő szerszám is! Éppen ezt kerested? Akkor tedd a kosárba egy kattintással!

 

Habarcsmerő cserpák

 

A jó öreg fángli rokona, sőt: szükség esetén akár helyettesítheti is. Megfelelő szerszámnyélbe rögzítve a bekevert habarcs merését, adagolását végezheted el vele. Természetesen más esetben is jó hasznát veheted, hiszen például ragasztó, festék porciózására is kiválóan alkalmas.

 

Tipp: a szerszámok tisztítását érdemes mindig a munka végeztével azonnal megejteni, így elkerülhető a nehezen eltávolítható lerakódás, az eszközök pedig sokáig esztétikusak, épek maradnak.

 

Amire tutira szükséged lesz

 

…az a szerszámnyél! Könnyen rögzíthető, tartós szerszámnyelek közül válogathatsz, amelyekkel gyorsan és biztonságosan tudod használatba venni a habarcskeverőt és a habarcsmerőt is. (Természetesen más szerszámaidhoz is találsz profi nyelet ugyanitt?)

 

Böngészés a kategóriák között

 

Tudjuk, hogy milyen fontos a jó rendezés, éppen ezért termékeinket jól átlátható kategóriák közé rendeztük. Emellett használhatod az oldal tetején található keresőmezőt is. Ide csak be kell írnod, pontosan mit keresel és máris megtalálhatod azt!

 

Szuper termékek raktáron!

 

Talán észrevetted már, hogy minden egyes termék mellett látható a pillanatnyilag elérhető raktárkészlet. Persze akkor sem kell megijedned, ha éppen nincs raktáron egy sem, mert rendelésed beérkezését követően a lehető legrövidebb időn belül beszerezzük és kiszállítjuk Neked! Amennyiben nagyobb tételben rendelnél, úgy az egyedi árajánlat kapcsán vedd fel velünk a kapcsolatot mindenképpen e-mailben vagy online ügyintézési fiókunkon belül.

 

Vásárlói fiók regisztráció

 

Jó döntés a vásárlói fiók regisztráció! Vásárlói fiók tulajdonosaként nem kell újra és újra megadnod a szállítási adatokat. Belépés után egyszerűen tudod kezelni fiókodat és rendelésedet!

 

Ügyfélszolgálat

 

Elakadtál a kosár kezelésével? Információk szükségesek még valamelyik termékünkről? Örömmel segítünk! Ügyfélszolgálatosaink munkanapokon 8-16 óráig elérhetőek mailben és telefonon is.