Habarcskeverők, habarcsmerők

Vakolóhabarcs, falazóhabarcs keverő-, és merőszerszámok

Tudtad, hogy a habarcs ősét már időszámításunk előtt 3000-ben is használták a piramisok építésénél Egyiptomban? Kínában, ahonnan számtalan újítás és találmány származik ebben az időben már cementszerű anyagokat is alkalmaztak a monumentális épületek építésénél. Ezektől a kezdeti habarcsoktól hosszú út vezetett a manapság használt tégla rögzítő és összekötő anyagok létrejöttéig.
De hogy mire is jó pontosan a habarcs? A falazás egyik legfontosabb segédanyaga, segítségével egymáshoz tudjuk rögzíteni, tapasztani az építőelemeket. A habarcs azonban felhasználható ezen kívül vakolat készítéséhez is. A jó minőségű mész, homok és víz elegyéből készített habarcsot nem árt, hogy ha megfelelően meg is tudjuk keverni, felvinni a felületre, illetve adagolásához is segítséget vehetünk már igénybe. A kőműves szerszámok között válogatva ne felejts el cserpákot és habarcskeverőt sem venni! 


2termék12

A nagyon jó barátok elválaszthatatlanok egymástól. Te is szeretnéd, ha lenne egy jó barátod a munkád során, aki nem siettet, aki nem beszél vissza, sőt még segít is Neked? Tedd a talicskába a habarcsmerő cserpákot és becsüld meg ezt a nagyszerű szerszámot!

Raktáron: 2 darab
2 677 Ft/darab
darab

A kőműves anyagok alfája és omegája nem más, mint a habarcs! Ezt a rendkívül sokféleképpen felhasználható anyagot azonban jól össze kell dolgozni a megfelelő állag eléréséhez! Keverd tökéletesre az anyagot ezzel a klasszikus, kézi habarcskeverő szerszámmal! Jól bevált forma, strapabíró szerkezet, melyet akár fa vagy fémnyélre is csatlakoztathatsz. Egyaránt tökéletes választás nagyobb munkákhoz vagy kisebb javításokhoz is. Legyél te a legprofibb habarcsekeverő ezzel a termékkel!

1 556 Ft/darab
Nincs raktáron