Seprűk

A seprű, vagy más néven söprű az egyik legelterjedtebb kerti és háztartási, takarításhoz és rend tartáshoz használatos eszköz. Készülhet cirokból, bambuszból, különféle gallyakból, de a modern árucikkek korában egyre gyakoribbak a műanyag változatok is. Ne feledkezz meg a szemeteslapátról sem! Érdemes ebből is erős, strapabíró változatot választanod, amely nem törik el, nem deformálódik, és hosszú távon remek kiegészítője lehet otthonodnak! A takarítás leghűségesebb munkatársai a betonseprű, cirok seprűk, műanyagseprű, és a terempartvisok, amelyeket beszerezhetsz tőlünk. Rendelj ma, használd akár már holnap!

Seprűk

 

Ez a nagyszerű eszköz minden háztartásban megtalálható, ha szeretünk vele dolgozni, ha nem. Többféle anyagból készülhet maga a seprű, viszont mindegyiknek ugyanaz a lényege. Méghozzá az, hogy a padlón, földön található szennyeződéseket (por, sár és egyéb anyagok) össze tudjuk seperni és később szemetes lapátra tenni.

A kertben és a ház körül a seprűk különböző változatait különböző feladatok ellátására tudjuk megfelelően használni. A takarítás, a kertrendezés egyik alapvető kellékei a seprűk.

Ahhoz, hogy ki tudd választani, hogy melyik seprűk lesznek számodra a legideálisabbak szükséges tudnod, hogy pontosan mire szeretnéd őket használni.

A Mentool.hu-n találhatsz nyél nélküli és nyelezett darabokat is.

 

Betonseprű - cirokseprű - műanyag seprű

 

Nézzük csak, hogy milyen seprűket ajánlunk Neked:

A seprűk kategórián belül három különböző szűrés lehetőség található meg. A három kép alatt a hozzájuk kapcsolódó betonseprű, cirokseprű és műanyag seprű fajtákat találhatod.

Betonseprű: járdák, vagy nagy felületű betonrészek takarítására, karbantartására használható seprű. 40-cm-estől 100 cm-es fejhosszal kapható, nyéllel együtt szállítjuk.

Cirokseprű: ezek a termékek klasszikus 5 varrásos és ipari változatban is megtalálhatóak kínálatunkban. A terasz, a járda, vagy az erkély tisztán tartására is tökéletesen alkalmasak.

Bambusz seprű: Strapabíró, akár ipari, akár otthoni használatra ideális. Összegyűjtheted vele a kerti hulladékot, de az erkélyek, teraszok, balkonok, járdák seprése sem okoz neki gondot.

Műanyag seprű - kerti seprű: Erős, műszálból készült seprűfej, műanyag test. Az erős, műanyag sörték nem törnek, nem roncsolódnak a felhasználás során. Magas tisztítási eredményt érhetsz el a teraszok, erkélyek takarításánál is velük.

Nyél nélküli és nyelezett darabokat találhatsz weboldalunkon.

Hat dolog szükséges egy seprűkészítéshez. Nyél, cirok, drót, zsineg, varrótű és egy szeg. Tudtad ezt az információt?

Fontos szempont, hogy a seprű használata után magát a seprűt is tisztítsuk meg a szennyeződésektől a későbbi munka megkönnyítése érdekében!

 

Raktáron található seprűk

 

Nálunk mindig láthatod a raktáron lévő mennyiséget! Nehezen érhet meglepetés, ugyanis a termék neve alatt, vagy mellett mindig megtalálhatod az éppen raktáron lévő darabszámot. A termékek, rendelkezésre állás esetén a beérkezett megrendelések sorrendjében kerülnek lefoglalásra és kiküldésre.

A kosárba helyezett termékek automatikusan nem kerülnek lefoglalásra! Elhúzódó rendelés esetén érdemes frissíteni a talicskát, mert időközben más is rendelhetett, így a raktáron lévő mennyiség is változhat.


Keresés az oldalon 

 

Oldalunkon a termékeket többféleképpen is megtalálhatod a keresett árucikkeket, kerti szerszámok különböző változatait is. Lépkedhetsz a kategóriák között, így szűrve a feltételeket, de ha az oldal jobb tetején a keresés üres területére kattintasz, akkor a szűrés a termék nevére vonatkozóan valósul meg.

Amennyiben a vásárlás, a megrendelése törlése, a raktáron lévő eszközök, vagy bármilyen további információkszükségesek számodra, amelyeket az oldalon nem találtál meg, kérjük keress minket bizalommal.

 

Minden jog fenntartva! (2023)

 

Barkács weboldalunk a megfelelő működés érdekében cookie-kat használ! A megfelelő képbetöltés, a kategóriák megjelenítése és a további beállítások használatához kérjük, fogadd el a cookie beállításokat. (2023)

#990 Ft 890 290 490 szűrő szűrés 490 290 2021 szűrő kosár kosár 490 termék #seprű