Reszelők

Viszlát éles sarkok, viszlát vágásélek!

Tapossuk laposra helyett most a reszeljük sorjátlanra lesz a szlogenünk! A reszelő az a termék, amely sokak fejében, mint ráspoly létezik, de a két termék nem feltétlenül egy és ugyanaz. A reszelőknek különböző formájú és kialakítású fajtái léteznek, ezek egyik típusa a ráspoly. Reszelőket nem csak a kozmetikában, a körmeink rendben tartására használhatunk, hanem a fával, fémmel való munkafolyamatok, azok alakításával foglalkozó feladatok elvégzése közben is. Lássuk is milyen reszelő típusok léteznek, válaszd ki a számodra szükséges változatokat online, egyszerűen!

Reszelők

Először is tisztázzuk, hogy pontosan mire használhatjuk ezeket a reszelőket. A reszelők a felületek simítására, méretre alakítására, a sorják eltávolítására használható kézi eszközök, szerszámok.

Lássuk is milyen változatai találhatóak meg kínálatunkban:

-félköríves vagy félkerek formájú reszelők

-lapos reszelők

-háromszög keresztmetszetű reszelők

-kaszakövek


Reszelők, ráspolyok

A ráspoly a reszelők egyik fajtája, azaz egy sokkal szűkebb fogalom. Ráspolynak nevezünk minden olyan reszelő típust, amely durvább ,,fogakkal" rendelkezik, mint egy hagyományos reszelő. Felülete rendszerint lapos vagy félgömbölyű, amelyen éles, kiálló fogak találhatóak.

Ezeket a változatokat főleg a faiparban, kőiparban és vasiparban használják fel.

Az, hogy milyen fajta reszelőt választunk függhet az egyéni preferenciák mellett az elvégzendő munkától, munkafolyamattól is. Vágási felületek utókezelésre a kisebb érdességű simítóreszelőket, míg anyagok alakítására inkább a nagyobb fogazattal rendelkező előreszelőt alkalmazhatjuk.

Villanyszerelési munkákhoz is javasolt lehet reszelőt használni, ezekhez a munkákhoz a lapos és kerek reszelők jelenthetnek nagy segítséget.

Éles sarkokhoz, vágásélek alakításához, fémek precíziós, finom megmunkáláshoz nézz körül reszelő kínálatunkban!

 

Átfogó kategóriák tele remek szerszámokkal és szerelési kiegészítőkkel

A Mentoolon mindent megtalálsz a fűtésszerelés és a vízszerelés témakörén túl a kézi szerszámokig és kerti szerszámokig. És ez még nem minden! 100 más kategóriában minőségi termékek özöne vár Rád, böngéssz közöttük kedvedre! Rendelj kényelmesen, a szállítási feladatot pedig bízd ránk!

Pszt… Ha munkanapon délig leadod rendelésed, akkor még aznap csomagoljuk és elindítjuk Hozzád, Te pedig másnap (következő munkanapon) kézhez is kapod. És még egy titok: a hírlevélre feliratkozóknak időről-időre egyedi kedvezményes ajánlatokkal készülünk.

További információk szükségesek? Gondod van a kosár tartalmával vagy kérdeznél a szállítás menetéről? Keress minket email vagy telefon elérhetőségeink egyikén. Készséggel állunk rendelkezésedre!

#2022 #kérjük #hozzájárulok #minden jog fenntartva #990 ft #tools #top termékek #kft #hírlevél #mail #200 mm #tűreszelő #műanyag