Kaszakövek

Kés élező kaszakő

A kaszakövek azok a szilicium-karbidból készült eszközök, amelyeket kaszák, sarlók, kések és más, különböző vágóeszközök élezésére használnak. Az élezés és fenés elengedhetetlen kellékei ezek a kaszakő változatok, amelyeket durva és finom szemcséjű változatokban is megrendelhetsz oldalunkról.  
Méretük:
hossz: 230 mm
szélesség: 35 mm
magasság: 13 mm

A piros színű kaszakövet válaszd, ha finom szemcseméretű, a szürke változatot pedig ha durva szemcseméretű fenőkő változatot keresel. Rendeld meg új kaszáddal, sarlóddal együtt online, egyszerűen!


2termék12

Ismered a kaszakő meséjét, ahol a szegény ember a vásárba készült eladni a lovát és mire a vásárba ért már csak egy kaszaköve maradt? Útközben elcserélte a lovat egy tehénre, a tehenet egy birkára, a birkát egy kakasra, majd a kakast egy fenőkőre? A felesége ennek is örült, mert otthon volt egy életlen kasza, amit végre meg tudott fenni és tudta használni. Neked is van egy kaszád, amit szeretnél megélesíteni és dolgozni vele? Itt egy 230 mm-es ovális szürke kaszakő erre a feladatra. Rendeld meg online, és élezd meg a számodra elengedhetetlen szerszámokat!

Raktáron: 3 darab
304 Ft/darab
darab

A típusú finom szemcseméretű

Ismered a kaszakő meséjét, ahol a szegény ember a vásárba készült eladni a lovát és mire a vásárba ért már csak egy kaszaköve maradt? Útközben elcserélte a lovat egy tehénre, a tehenet egy birkára, a birkát egy kakasra, majd a kakast egy fenőkőre? A felesége ennek is örült, mert otthon volt egy életlen kasza, amit végre meg tudott fenni és tudta használni. Neked is van egy kaszád, amit szeretnél megélesíteni és dolgozni vele? Itt egy 230 mm-es ovális piros kaszakő erre a feladatra. Rendeld meg online, és élezd meg a számodra elengedhetetlen szerszámokat!

Raktáron: 3 darab
254 Ft/darab
darab