Kőműves serpenyő

A kőműves fángli nélkül egyszerűen elképzelhetetlen! Hiszen a kőműves serpenyő jó szolgálatot tesz falazás, glettelés, ragasztás, festés, és még sok más munkafolyamat közben. De vajon milyen a jó fángli és mire érdemes figyelni a kiválasztásakor? Megtudhatod, ha tovább olvasol!Kőműves serpenyő

 

Ez az a top termék, ami nem hiányozhat, ha felújítasz, építkezel, kisebb-nagyobb javításokat végzel. Egyszóval ez egy alapdarab, akár habarcs, gipsz, festék, vagy más anyag felvitelén munkálkodsz. Ha kőművesként tevékenykedsz, akkor pedig kétség sem férhet hozzá, hogy többféle méretben is szükséged lesz ezekre a kőműves szerszámokra.

 

Kőműves fángli minden eshetőségre

 

A kőműves serpenyő nélkülözhetetlen, mert segítségével megfelelő mennyiségű habarcsot tarthatsz a kezedben, nem kell minden egyes simításnál újra és újra a vödörből kiszedned a maltert. Ezáltal csökken a csöpögtetés veszélye is, és ami még fontosabb, hogy kényelmesebben végezheted el a munkádat.

 

Műanyag vagy fém kőműves serpenyő?

 

Ez bizony jó kérdés! Egy békebeli szaki erre biztosan rávágná, hogy csakis a fa markolattal ellátott fém terméket érdemes választani! Persze, hiszen ez a jól bevált forma, amelyet vásárlók generációi sikeresen használtak az elmúlt évtizedekben. Viszont a műanyag változatnak is van előnye, hiszen mindenek előtt könnyű, strapabíró és nem utolsó sorban dizájnos.

 

Hasznos tipp:

Ahhoz, hogy a kőműves szerszámokat ne rágja meg az idő vasfoga, hogy sokáig esztétikusak és épek maradjanak, érdemes használat után azonnal elmosni őket. A serpenyőn található kicsi kampóval könnyen felakaszthatóak akár a vödör szélére is lecsöpögni.

 

Gipszelő edény

 

No, nem a csonttörések gyógyítására használjuk ezt a terméket, hanem kőműves munkák esetén vehetjük jó hasznát. Ez az edény ideális űrtartalmának köszönhetően alkalmas gipsz, festék, ragasztó kikeverésére. Tedd a kosárba egyetlen kattintással!

 

További remek termékek raktáron

 

A fánglit már beszerezted, de körülnéznél még a további kőműves szerszámok között is? Jó szívvel ajánljuk, hiszen ebben a gyűjteményben található a vízmértéktől kezdve a talicskán, jelölőfilcen át minden, amire még szükséged lehet a munkád során!

 

Hogyan találhatod meg a termékeket az oldalon?

 

Két lehetőséged is van erre. Egyrészt böngészhetsz a jól felépített kategóriák között, de az oldal tetején lévő keresésmezőbe is beírhatod a kívánt termék nevét, méretét vagy színét. Az egyes termékek mellett pedig láthatod majd, hogy jelenleg hány darab érhető el belőlük raktáron.

 

Vásárlói értékelés írása

 

Törekszünk arra, hogy az egyes termékek mellett olvashatóak legyenek a műszaki adatok és hasznos, gyakorlati információk is. Ugyanitt olvashatóak a vásárlói vélemények. Te is megosztanád, amit a vásárlás és a termék használata során tapasztaltál? Természetesen megteheted! Köszönjük, ha ezzel segíted a Mentool.hu csapatának munkáját!

 

Nagyobb tételben vásárolnál?

 

Természetesen erre is van lehetőséged! Nagytételben történő vásárlás esetén kérjük, írj az ügyfélszolgálat munkatársainak a termék pontos nevének és a vásárlási információk (cikkszám, darabszám, stb.) megadásával, majd kérd egyedi ajánlatunkat!

 

Még mindig üres a kosár?

 

A szállítási mód vagy a szállítási idő kapcsán tisztáznál valamit? Esetleg elakadtál a kosár használatával? Nem sikerül a hírlevélre való feliratkozás? Semmi gond! Ügyfélszolgálatosaink munkanapokon 8-16 óráig állnak szíves rendelkezésedre! Keresd őket e-mailben, vagy a +36706358665-ös számon!