Csővágók

A csővágók rengeteg esetben jelentenek azonnali megoldást akár a felújítási, akár az építkezési munkálatok során. Ezek a kézi szerszámok kis helyen elférnek, némelyek akár a zsebedben is megbújhatnak, hogy könnyen és gyorsan hozzájuk férj, amikor szükséged van rájuk. Rendeld meg online barkácsboltunk kínálatából réz csöveid, ötrétegű idomaid és csöveid a hozzájuk megfelelő csővágó ollókkal együtt! 

Csővágók

Legyenek az elvágandó, feldarabolandó csövek akár rézből, akár KPE, vagy műanyag, PVC anyagból a vágást ezek a termékek biztos, hogy biztosítani fogják. Akár öt rétegű csöveidet is méretre igazíthatod velük, amelyeknek a belsejében lévő alumínium réteg is megbízható módon átvágható ezekkel a kiváló termékekkel.


Csővágó réz cső darabolásához

Réz csövekhez is mindig az alapján válassz csővágó eszközt, hogy milyen átmérővel rendelkeznek. A rézcső vágó termékek kínálatunkban két méretben találhatóak meg.

A kisebb, akár a zsebedben is könnyedén elférő csővágó termék 3-tól 22 mm-es csövekig működik tökéletesen, a nagyobb változatával már 3-32 mm-es csöveket is gyors mozdulatokkal darabolhatsz. A kézi szerszámok ezen változatai minden fűtésszerelő szakember elengedhetetlen kellékei, de amennyiben otthoni barkácsolásra adod a fejed, akkor is jó, ha van a háztartásban.


Csővágó KPE, PVC és PEx anyagokhoz - olló különböző csövekhez

A vízszerelés és a fűtésszerelés különböző területei nem csak szaktudást igényelnek a legtöbb esetben, de különleges, speciálisan az adott munkafolyamathoz megfelelő eszközöket is.

Amennyiben kiváló és gyors munkát szeretnél végezni nem csak réz csövek vágásakor, darabolásakor, hanem egyéb csövek esetében is, akkor mindenképpen javasolt beszerezni a csővágók azon változatait, amelyekkel akár KPE, PVC, vagy PEx anyagokat, azaz öt rétegű csöveket is elvághatsz.

Könnyű őket felismerni, kinézetük ugyanis egy kicsit ormótlan olló formájára hasonlít. A csővágók ezen változatait 3 mm-es elemektől kezdve egészen a 42 mm-es átmérőjű csövekig tudod alkalmazni. Mindegy, hogy a termék műanyag vagy fémmel bélelt ötrétegű cső, ez a vágó eszköz csekély erőfeszítéssel is biztosan fogja végezni a dolgát.

Rendeld meg réz, PVC, vagy KPE csöveid kínálatunkból a hozzá illő csővágó ollókkal együtt!

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.
#bruttó #0 ft #rothenberger #szűrés #kategóriák #cookie-k #alumínium #acél #kft #ingyenes #rendezés #oldal #ingyenes #megbízható #kiváló #2021 #kft #acél #alumínium #bruttó #szűrés #csővágó #termék #műanyag #cső #termék #termék #termék