PVC - KPE - PEx csővágók

Vízszerelési és fűtésszerelési termékeidhez a Mentool.hu webshopban mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van! Ezek a csővágó ollók megfelelőek mind PVC, mind KPE, mind PEx (öt rétegű csövek) csövek és anyagok vágásához, darabolásához. Amennyiben 3-42 mm közötti csöveket szeretnél felhasználni a neked szükséges méretben, akkor ezek a csővágó eszközök csekély erőfeszítés mellett is remek társaid lesznek! 


2termék12

Ha egyszerűen használható, racsnis mechanizmussal működő csővágó ollót keresel, akkor ez a YATO modell lesz a számodra legideálisabb választás! Vághatsz vele PVC, PP, PE, és más anyagokból készült csöveket is, maximum 42 mm-es átmérőig. Az olló teste strapabíró alumínium ötvözetből készült, a penge erős, rozsdamentes acél. 

Raktáron: 10 darab
5 817 Ft/darab
darab

Ha egyszerűen használható, racsnis mechanizmussal működő csővágó ollót keresel, akkor ez a FORTUM modell lesz a számodra legideálisabb választás! Vághatsz vele PVC, PP, PE, PEx, PB, PPE, és más anyagokból készült csöveket is, maximum 42 mm-es átmérőig. A penge SK5 acélból készült, ideális otthoni és professzionális, szakmunkai feladatokhoz is. 

Raktáron: 6 darab
5 817 Ft/darab
darab