Fúrókorona, lyukfúró

Mire való a fúrókorona vagy lyukfúró? Ez nem egy beugratós, cseles kérdés. A körkivágó néven is ismert termék nevéből is kiderül, hogy ez a termék segítségedre lesz, amikor nagyobb átmérőjű lyukat kell fúrni a téglába vagy betonba. Mikor lehet erre szükséged? Akkor, amikor mondjuk a vezetékek elvezetéséhez szeretnél kiállítást létrehozni. Olvass tovább, ha a részletek is érdekelnek!Fúrókorona

 

Ne kapcsolj menekülő egyesbe, ez a lyukfúró nem egy fogászati eszköz, hanem olyan speciális gépi szerszám kiegészítő, amellyel a különféle anyagokba sallangmentes, esztétikus és pontos körkivágás készíthető. Munkára fel, válassz kínálatunkból eszközt hozzá!

 

Fúrókorona tégla vagy beton falakhoz

 

A fal már áll, de nem tudod átvezetni sehol a vezetéket? Ne csüggedj, hiszen az SDS plus lyukfúró éppen ebben segíthet! A ház körüli munkákat könnyedén és egyszerűen elvégezheted vele. Válaszd ki átmérő alapján, melyik sds plus termékre van szükséged, és rendeld meg csupán néhány kattintással!

 

Körkivágó készlet

 

Ez a jó választás, ha különböző méretű lyukak fúrásán dolgozol. A termékek 1 colos és 2 colos mérettel választhatóak. Oldd meg a vezeték elvezetését, a vízvezeték falból ki- és bevezetését, vagy használd akár hobbi céljaidhoz – biztosan nem fogsz csalódni!

 

Hasznos tippek a lyukfúró használatához!

 

A körkivágót mindig alacsony fordulatszámmal használd. Különböző fémekkel való munkavégzés esetén feltétlenül használj WD 40-et vagy valamilyen olajat is a feladat megkezdése előtt! Saválló, edzett acél anyagnál csak bimetál lyukfúró használható!

 

Az SDS plus körkivágó már megvan, de még másra is szükséged van?

 

Akkor nézz alaposan körül, hiszen a gyémánt vágókorongtól kezdve a munkavédelmi eszközökig több ezer minőségi termék és sok-sok remek akció vár rád nálunk. Szerezz be mindent egy füst alatt, gyorsan, sorban állás nélkül!

 

Keresés a weboldalon

 

Kétféleképp is megtalálhatod nálunk, amit keresel. Egyrészt az okos árukereső segítségével. A mezőbe elkezded beírni a termék nevét, az pedig máris megmutatja a lehetséges találatokat. Emellett böngészhetsz a jól felépített kategóriák között is. Mindkét módszer használható és mindkét esetben csupa jól bevált terméket találsz majd!

 

Vásárlói fiók

 

Megéri vásárlói fiókot regisztrálni. Belépés után itt láthatod korábbi megrendeléseidet, aktuális kedvezményeidet, kedvenc termékeidet is. A regisztrációhoz csupán néhány adat megadása szükséges és egy jelszó. Egy-két perc alatt le is tudhatod az egészet!

 

Segítség!

 

Elakadtál valamivel? Hiányoznak még információk? A Mentool.hu az az oldal, ahol készséggel állunk a vásárlók rendelkezésére! Keress minket! Az ügyfélszolgálat munkatársai munkanapokon 8-16 óráig érhetőek el a webshop@mentool.hu email címen vagy a +36706358665-ös telefonszámon!