Gyémántvágókorongok

A száraz vágások tökéletes kiegészítője a gyémánt vágókorong. A legtöbb féle kőzetet könnyűszerrel darabolhatod, alakíthatod méretre ezekkel a remek gép szerszámokkal. Legyen szó gránitról, kerámiáról, tégláról, járdalapokról, vagy betonról, ezekkel a gyémánt flex vágókorongokkal megbízhatóan és biztonságosan dolgozhatsz velük. A szegmenses kialakítás a vágótárcsa forgása közben a leveglővel való érintkezésével hűti is a korongot.

 

 


5termék15

Ez a 115mm-es szegmenses gyémánt vágókorong a megbízható és biztonságos száraz vágások szakértője. Darabolhatsz vele gránitot, kerámiát, téglaanyagokat, járdalapokat, vagy akár betont is.

Raktáron (1 darab)
1 158 Ft/darab

Ez a 125mm-es szegmenses gyémánt vágókorong a megbízható és biztonságos száraz vágások szakértője. Darabolhatsz vele gránitot, kerámiát, téglaanyagokat, járdalapokat, vagy akár betont is.

Raktáron (3 darab)
1 307 Ft/darab

Ez a 150mm-es szegmenses gyémánt vágókorong a megbízható és biztonságos száraz vágások szakértője. Darabolhatsz vele gránitot, kerámiát, téglaanyagokat, járdalapokat, vagy akár betont is.

Raktáron (3 darab)
2 050 Ft/darab

Ez a 180mm-es szegmenses gyémánt vágókorong a megbízható és biztonságos száraz vágások szakértője. Darabolhatsz vele gránitot, kerámiát, téglaanyagokat, járdalapokat, vagy akár betont is.

Raktáron (2 darab)
2 621 Ft/darab

Ez a 230mm-es szegmenses gyémánt vágókorong a megbízható és biztonságos száraz vágások szakértője. Darabolhatsz vele gránitot, kerámiát, téglaanyagokat, járdalapokat, vagy akár betont is.

Raktáron (3 darab)
4 015 Ft/darab

Szárazvágási munkálataid során kérjük, hogy figyelj arra, hogy ezek a vágókorongok nem alkalmasak pala, csempe, vasbeton, homokkő változatok, útburkolat, porcelán, márvány, vagy üveg vágására.