Lemezvágó ollók

Lemezvágó olló és lemezvágó olló között is van különbség! Nem mindegy, hogy milyen típus, de sokaknak az sem, hogy milyen gyártó (YATO, Fortum, Milwaukee). A termékek között válogatva ezeket a remek kézi szerszámok többféle változatban, akár darabosan vagy a Milwaukee gyártó által előre összekészített készletben is megrendelhetőek online barkácsboltunk kínálatából! Vásárold meg új lemezollód a lemezek tökéletes vágásához!


7termék17

Színkódos Milwaukee lemezvágó olló készlet ergonómikus gumi markolattal

Lecserélnéd lemezvágó ollódat? Nem találtad meg még a tökéletes szerszámot lemezvágáshoz? Ezzel a 3 darabos készlettel most biztosra mehetsz! Színkódos jelöléssel ellátott, jobbos, balos és egyenes, kézi, áttételes lemezvágó készlet, amely elengedhetetlen számos szambunkához, de bárkinek szüksége lehet rá, aki lemezekkel, erős hálókkal dolgozik. Erős vágóél és tartós, ergonómikus gumibevonatú markolat teszi ezeket a szerszámokat nem csak kimagasló teljesítményűvé, de közkedveltté is.

Raktáron: 1 darab
17 831 Ft/darab
darab

Van egy jó tanácsunk! Mindig a megfelelő szerszámot használd munkáid során! Ha Te sem vagy ollókezű Edward, akkor nagy valószínűséggel szükséged lesz egy lemezvágó ollóra is. Lemezek, alumínium anyagok, de akár ponthegesztett hálók vagy alumínium szúnyoghálók vágására is a legkiválóbb választás. Rendeld meg új egyenes YATO lemezvágód online a Mentool.hu-ról!

Raktáron: 2 darab
3 809 Ft/darab
darab

Van egy jó tanácsunk! Mindig a megfelelő szerszámot használd munkáid során! Ha Te sem vagy ollókezű Edward, akkor nagy valószínűséggel szükséged lesz egy lemezvágó ollóra is. Lemezek, alumínium anyagok, de akár ponthegesztett hálók vagy alumínium szúnyoghálók vágására is a legkiválóbb választás. A kifejezetten ilyen jellegű munkákhoz kifejlesztett FESTA lemezvágó olló jobbos változata számodra is nagy segítség lesz! Rendelj, fizess, ollózz!

Raktáron: 1 darab
3 220 Ft/darab
darab

Van egy jó tanácsunk! Mindig a megfelelő szerszámot használd munkáid során! Ha Te sem vagy ollókezű Edward, akkor nagy valószínűséggel szükséged lesz egy lemezvágó ollóra is. Lemezek, alumínium anyagok, de akár ponthegesztett hálók vagy alumínium szúnyoghálók vágására is a legkiválóbb választás. A kifejezetten ilyen jellegű munkákhoz kifejlesztett FESTA lemezvágó olló balos változata számodra is nagy segítség lesz! Rendelj, fizess, ollózz!

Raktáron: 4 darab
3 220 Ft/darab
darab

Van egy jó tanácsunk! Mindig a megfelelő szerszámot használd munkáid során! Ha Te sem vagy ollókezű Edward, akkor nagy valószínűséggel szükséged lesz egy lemezvágó ollóra is. Lemezek, alumínium anyagok, de akár ponthegesztett hálók vagy alumínium szúnyoghálók vágására is a legkiválóbb választás. Rendeld meg új YATO balos lemezvágód online a Mentool.hu-ról!

Raktáron: 3 darab
3 809 Ft/darab
darab

Van egy jó tanácsunk! Mindig a megfelelő szerszámot használd munkáid során! Ha Te sem vagy ollókezű Edward, akkor nagy valószínűséggel szükséged lesz egy lemezvágó ollóra is. Lemezek, alumínium anyagok, de akár ponthegesztett hálók vagy alumínium szúnyoghálók vágására is a legkiválóbb választás. Rendeld meg új jobbos YATO lemezvágód online a Mentool.hu-ról!

Raktáron: 3 darab
3 809 Ft/darab
darab

Van egy jó tanácsunk! Mindig a megfelelő szerszámot használd munkáid során! Ha Te sem vagy ollókezű Edward, akkor nagy valószínűséggel szükséged lesz egy lemezvágó ollóra is. Lemezek, alumínium anyagok, de akár ponthegesztett hálók vagy alumínium szúnyoghálók vágására is a legkiválóbb választás. A kifejezetten ilyen jellegű munkákhoz kifejlesztett FESTA lemezvágó olló egyenes változata számodra is nagy segítség lesz! Rendelj, fizess, ollózz!

3 220 Ft/darab
Nincs raktáron

Lemezvágó ollók

 

A kategóriák között böngészve biztos, hogy neked is eszedbe jutott már, hogy mennyi hasznos és praktikus szerszám beszerzése válhat szükségessé egy-egy munkafolyamat során. Felújításnál, építkezésnél vagy egy egyszerűnek tűnő szerelésnél ezek a szerszám változatok hatalmas segítséget jelenthetnek nem csak a profi barkácsolóknak.


Lemezvágó olló

A lemezvágó olló vagy lemezolló nevét arról a feladatról kapta, amelyre a legtöbbet használják. Ebből könnyen következtethetünk arra, hogy lemezek vágásához nincs is jobb kézi szerszám, mint egy megfelelő kialakítású lemezvágó olló. Természetesen nem biztos, hogy egybből tudjuk, milyen feladatra melyik lesz számunkra a tökéletes választás. Ehhez próbálunk most egy kis információval szolgálni.

Annak alapján, hogy a lemezvágó ollók milyen kialakításúak megkülönböztetünk egyenes, jobbos és balos lemezágó ollókat.


Egyenes lemezvágó olló

A lemezvágó ollók jelöléséhez a legtöbb esetben színkódos rendszert használnak a gyártók. Ezek a színek segítségünkre lehetnek az eszköz kiválasztásában és a munkavégzés során is biztos kézzel nyúlhatunk a megfelelő darabokért.

Sárga színnel általában az egyenes, kis sugarú lemezvágó ollót jelölik. Ez az olló fajta rövid, egyenes és formázott vágásokhoz lett kifejlesztve. Kiválóan alkalmazható még a keskeny sugarú és bemetsző vágásokhoz is. 


Balos lemezvágó olló

 

A piros szín a balos, azaz az extra hosszú, kis sugarú lemezvágó ollót jelölik! Ez az olló a hosszabb és egyenesebb vágásokhoz egyszerre használható. 


Jobbos lemezvágó ollók

A sárga és a piros szín után a harmadik színkód a zöld. Zöld színnel az áttételes lemezvágó ollót jelölik! Ez az olló egyenes vagy íves vágásokhoz tökéletes. A markolattal 45°-os szöget bezáró vágóél távol tartja a felhasználó kezét a vágandó anyagtól, így biztonságos munkavégzést ígér. 

Bízunk benne, hogy ezek alapján az információk alapján könnyen el fogod tudni dönteni, hogy számodra melyik termék lesz a megfelelő választás!


Raktáron lévő termékek

Kínálatunkban mindent megtalálsz, amire hobbi barkácsoláshoz, profi szereléshez, az otthonod és a kerted csinosításához szükséged van. Nézz körül a tematikusan elrendezett kategóriáink között vagy keress konkrét termékre – mindenre van egy jó ajánlatunk.

Az egyes cikkek mellett részletes leírást és vásárlói véleményeket is olvashatsz. Sőt: azt is pontosan feltüntetjük, éppen mennyi darab van raktáron az adott termékből, így nem érhet meglepetés a házhozszállítás során sem. Akkor se csüggedj, ha többre van szükséged, mint amennyit kínálunk. Ebben az esetben írj nekünk és mi ripsz-ropsz beszerezzük Neked a kívánt mennyiséget.

Van még további kérdésed? Esetleg nem tiszta a szállítási idő? Feliratkoznál a hírlevelünkre? Keress minket bátran ügyfélszolgálatunk elérhetőségein (mail címünkön vagy telefonon). Készséggel állunk rendelkezésedre!

#990 #690 #kft #fill #2022 #fiskars #anyag #fortum #250mm #acél #stanley #gyártó #extol #990 ft #minden jog fenntartva #kategóriák #rendezés #szűrés #szűrés #két #készült #információk #termék #termék #yato