Lemezvágó ollók

Lemezvágó olló és lemezvágó olló között is van különbség! Nem mindegy, hogy milyen típus, de sokaknak az sem, hogy milyen gyártó (YATO, Fortum, Milwaukee). A termékek között válogatva ezeket a remek kézi szerszámok többféle változatban, akár darabosan vagy a Milwaukee gyártó által előre összekészített készletben is megrendelhetőek online barkácsboltunk kínálatából! Vásárold meg új lemezollód a lemezek tökéletes vágásához!Lemezvágó ollók

 

A kategóriák között böngészve biztos, hogy neked is eszedbe jutott már, hogy mennyi hasznos és praktikus szerszám beszerzése válhat szükségessé egy-egy munkafolyamat során. Felújításnál, építkezésnél vagy egy egyszerűnek tűnő szerelésnél ezek a szerszám változatok hatalmas segítséget jelenthetnek nem csak a profi barkácsolóknak.


Lemezvágó olló

A lemezvágó olló vagy lemezolló nevét arról a feladatról kapta, amelyre a legtöbbet használják. Ebből könnyen következtethetünk arra, hogy lemezek vágásához nincs is jobb kézi szerszám, mint egy megfelelő kialakítású lemezvágó olló. Természetesen nem biztos, hogy egybből tudjuk, milyen feladatra melyik lesz számunkra a tökéletes választás. Ehhez próbálunk most egy kis információval szolgálni.

Annak alapján, hogy a lemezvágó ollók milyen kialakításúak megkülönböztetünk egyenes, jobbos és balos lemezágó ollókat.


Egyenes lemezvágó olló

A lemezvágó ollók jelöléséhez a legtöbb esetben színkódos rendszert használnak a gyártók. Ezek a színek segítségünkre lehetnek az eszköz kiválasztásában és a munkavégzés során is biztos kézzel nyúlhatunk a megfelelő darabokért.

Sárga színnel általában az egyenes, kis sugarú lemezvágó ollót jelölik. Ez az olló fajta rövid, egyenes és formázott vágásokhoz lett kifejlesztve. Kiválóan alkalmazható még a keskeny sugarú és bemetsző vágásokhoz is. 


Balos lemezvágó olló

 

A piros szín a balos, azaz az extra hosszú, kis sugarú lemezvágó ollót jelölik! Ez az olló a hosszabb és egyenesebb vágásokhoz egyszerre használható. 


Jobbos lemezvágó ollók

A sárga és a piros szín után a harmadik színkód a zöld. Zöld színnel az áttételes lemezvágó ollót jelölik! Ez az olló egyenes vagy íves vágásokhoz tökéletes. A markolattal 45°-os szöget bezáró vágóél távol tartja a felhasználó kezét a vágandó anyagtól, így biztonságos munkavégzést ígér. 

Bízunk benne, hogy ezek alapján az információk alapján könnyen el fogod tudni dönteni, hogy számodra melyik termék lesz a megfelelő választás!


Raktáron lévő termékek

Kínálatunkban mindent megtalálsz, amire hobbi barkácsoláshoz, profi szereléshez, az otthonod és a kerted csinosításához szükséged van. Nézz körül a tematikusan elrendezett kategóriáink között vagy keress konkrét termékre – mindenre van egy jó ajánlatunk.

Az egyes cikkek mellett részletes leírást és vásárlói véleményeket is olvashatsz. Sőt: azt is pontosan feltüntetjük, éppen mennyi darab van raktáron az adott termékből, így nem érhet meglepetés a házhozszállítás során sem. Akkor se csüggedj, ha többre van szükséged, mint amennyit kínálunk. Ebben az esetben írj nekünk és mi ripsz-ropsz beszerezzük Neked a kívánt mennyiséget.

Van még további kérdésed? Esetleg nem tiszta a szállítási idő? Feliratkoznál a hírlevelünkre? Keress minket bátran ügyfélszolgálatunk elérhetőségein (mail címünkön vagy telefonon). Készséggel állunk rendelkezésedre!

#990 #690 #kft #fill #2022 #fiskars #anyag #fortum #250mm #acél #stanley #gyártó #extol #990 ft #minden jog fenntartva #kategóriák #rendezés #szűrés #szűrés #két #készült #információk #termék #termék #yato