Metszőolló

Van néhány alapdarab, amely egyetlen háztartásból sem hiányozhat, ahol van kert! Ilyen a jó metszőolló, amellyel csodákat tehetünk a kertben. Különféle méretű, kivitelű darabbal készültünk az örömteli kertészkedéshez! Gyere, nézz szét nálunk és válaszd ki új metszőollód! Az apróbb növényhulladék feldolgozásához is tökéletesen alkalmas metszőollók több méretben és kialakításban csak arra várnak raktárunk polcain, hogy megvásárold őket!


19termék 119

Metszőolló kerti munkákhoz

 

Van otthon egy kis szőlő? Állandó munkát ad a gyümölcsös? Bizony akkor elkel a segítség! A metszés, a túlburjánzó ágak eltávolítása bizony elképzelhetetlen a különböző metszőollók igénybevétele nélkül! Ebben is segítségedre leszünk, tarts velünk és ismerd meg ezen kerti szerszámok csínyját-bínyját!

 

Hogyan működik a metszés?

 

A megfelelő olló kiválasztása során tudnod kell, hogy léteznek mellévágó és rávágó termékek. A mellévágó ollók a friss gallyak, a rávágó termékek az elhalt virágok, növényi részek vágásához jelentik a legjobb választást. Fontos, hogy mindig a vágási átmérő alapján válasszuk ki az aktuálisan használt darabot és tartsuk szem előtt, hogy a túl vastag gally rendkívül megerőlteti és tönkre is teheti az eszközünket! A nagyobb ágakhoz akkus metszőollót (25 mm átmérőig) és ágvágókat ajánlunk kínálatunkból.

 

Metszőolló - univerzális választás többféle kerti vágáshoz

 

Online boltunk választékában néhány kattintással kosárba teheted és megrendelheted a hagyományos kovácsolt metszőolló vagy a népszerű TRUPER márka acélpengés, műanyag markolattal ellátott termékeit. A rendelés egyszerű, kényelmes, a szállításpedig gyors és megbízható. Mi kell még? Az izomerő helyett inkább akkus metszőólló-ágvágót keresel? Jobb helyen nem is járhatnál, azt is találsz nálunk!

 

További top termék kategóriák

 

Ugye Te se vagy a pazarlás híve? Akkor van egy kitűnő hírünk: kínálatunkból beszerezheted az olló alkatrészeit is. Találsz nálunk pengét és pótrugót, melyeknek köszönhetően felújíthatod régi eszközödet, kicserélheted az elhasználódott részeket! A biztonságos és örömteli munka érdekében övre akasztható metszőolló tartóval is készültünk!

 

Plus ötletek – Neked!

 

Élsz-halsz a kertészkedésért? A fény, a levegő, a föld és a növények mellé klasszikus és formabontó kerti szerszámokkal készültünk Neked! Mást is keresel? Csak nézz szét a jól felépített kategóriák között vagy használd az okos keresőmezőt az oldal tetején. Ide be kell írnod a keresett termék vagy típus nevét, színét, márkáját, majd a szűrés (nagyító gombra) kattintva láthatod a találatokat. A szűrés törlése után újabb termékre kereshetsz!

 

Amit jó, ha tudsz

 

Törekszünk arra, hogy a vásárláshoz szükséges információk mindig a rendelkezésedre álljanak. Éppen ezért láthatod, hogy az adott termékből pillanatnyilag hány darab érhető el raktáron. Amennyiben egy sincs, akkor is megrendelheted, mi pedig a lehető legrövidebb időn belül beszerezzük és kiszállítjuk neked!

 

Még mindig üres a kosár?

 

Nem megy a vásárlói fiókba való belépés? Véletlenül két darabot rendeltél valamiből egy helyett? Nem tiszta a szállítási idő? A Mentool.hu az az oldal, ahol bátran kérdezhetsz! Ügyfélszolgálatosaink munkanapokon 8-16 óra között állnak szíves rendelkezésedre az ugyfelszolgalat@mentool.hu mail címen és a +36706358665-ös telefonszámon!