Spaklik

Spakli - kaparó spakli többféle méretben

A spaklik neve mindenkinek ismerős lehet, aki valaha felújított, építkezett vagy akár saját kezével állt neki megoldani egy-egy felmerülő problémát a házban. A spaklikat többféle módon is felhasználhatjuk számtalan munkafolyamathoz. Festéshez, burkoláshoz, és egyéb kőműves munkához is gyors és megfelelő segítséget nyújthatnak. A spaklik többféle méretben és fajtában elérhetőek online barkácsboltunk polcain. Választhatsz fanyelű, műanyag nyelű, vagy speciálisabb, széles spaklik, azaz glettelő lepkék közül is! Ha csak egy szerszám van, amit ma megrendelsz, ez legyen az!

Spakli, a sokoldalú kőműves szerszám

Lássuk is, hogy mi mindenre használható a spakli. Lehet, hogy nem is gondolnád, de a spakli minden kőműves elengedhetetlen, talán egyik legfontosabb kelléke. Használható fa felületek, fém felületek, különböző falfelületek, sőt még műanyag felületek szintkiegyenlítéseihez is. 

A spakli kaparóként és glettelőként is megállja a helyét. Igen, nem kell egy nagy glettvasat vásárolnod, amennyiben csak kisebb lyukakat, repedéseket szeretnél feltölteni, kiegyenlíteni gletteléssel. Klönböző gyártók különböző kialakítású és anyagú spakliai között válogathatsz nálunk, a Mentool.hu-n. 

További termék információk szükségesek számodra? Keress minket telefonon, e-mail címünkön, vagy a chat szolgáltatásunkon keresztül, vagy egyszerűen írd be a kereső mezőbe a termék nevét és a szűrés után olvasd el a lírását. 

Akciós termékeket keresnél? Természetesen erre is gondoltunk! Minden kategóriában a legelső termékek között szerepelnek kiemelve az éppen kedvezményes árú termékek, de az akciós menüpont alatt összefoglalva is áttekinthető minden árucikk, amelyre a böngészésed időpontjában bármilyen akció vonatkozik. 

Üres még a kosarad? Ne habozz! Biztos, hogy találsz olyan terméket oldalunkon, amelyre akár már holnap szükséged lehet.

Nem tudod, hogy mivel lepd meg kedvesed? Nagypapád állandóan barkácsol, de nem értesz a szerszámokhoz? Jó hírünk van! Már különböző értékű ajándékutalványokat is vásárolhatsz nálunk online. Nézz körül közöttük!

#790 ft #490 ft #550 ft #gyártó #keresés #szűrés #található #rendezés