Fanyelű spaklik

5termék15

A Tesz-Vesz város két főszereplője Spakli és Pemzli. A Te munkád során legyen a főszereplő a kivitelezési munkák után kialakult szennyeződések eltávolítására a nálunk kapható 50 mm-es fanyelű spakli! Rendeld meg és távolítsd el a segítségével a felesleges mocskot!

Raktáron: 8 darab
294 Ft/darab
darab

A Tesz-Vesz város két főszereplője Spakli és Pemzli. A Te munkád során legyen a főszereplő a kivitelezési munkák után kialakult szennyeződések eltávolítására a nálunk kapható 40 mm-es fanyelű spakli! Rendeld meg és távolítsd el a segítségével a felesleges mocskot!

Raktáron: 4 darab
332 Ft/darab
darab

A Tesz-Vesz város két főszereplője Spakli és Pemzli. A Te munkád során legyen a főszereplő a kivitelezési munkák után kialakult szennyeződések eltávolítására a nálunk kapható 100 mm-es fanyelű spakli! Rendeld meg és távolítsd el a segítségével a felesleges mocskot!

Raktáron: 9 darab
384 Ft/darab
darab

A Tesz-Vesz város két főszereplője Spakli és Pemzli. A Te munkád során legyen a főszereplő a kivitelezési munkák után kialakult szennyeződések eltávolítására a nálunk kapható 80 mm-es fanyelű spakli! Rendeld meg és távolítsd el a segítségével a felesleges mocskot!

Raktáron: 15 darab
339 Ft/darab
darab

A Tesz-Vesz város két főszereplője Spakli és Pemzli. A Te munkád során legyen a főszereplő a kivitelezési munkák után kialakult szennyeződések eltávolítására a nálunk kapható 60 mm-es fanyelű spakli! Rendeld meg és távolítsd el a segítségével a felesleges mocskot!

Raktáron: 12 darab
199 Ft/darab
darab