Glettelő lepkék - széles spaklik

Glettlehúzó lepke, avagy a glettelő spakli 

Micsoda? Egy ízeltlábúról miért neveznek el szerszámot? A glettlehúzó lepkével a munka olyan könnyed és egyszerű lesz, mint ahogy a lepke rebegteti a szárnyait. A rozsdamentes acél penge könnyen hajlik, a műanyag nyél pedig biztos fogást és forgatást garantál. Még nem dolgoztál soha ilyen szerszámmal? Ideje kipróbálnod, nem fogod megbánni. Rozsdamentes glettelő lepke több méretben

Lehetséges a ti háztokra is rá férne már egy tisztasági festés? Amennyiben a válaszod igen, úgy gondold végig mire is lesz szükséged a munkálatok megkezdése előtt. Először is meg kell vásárolnod a szükséges anyagokat, kellékeket. A festéken és a glettelő anyagon kívül különböző festő szerszámokra is szükséged lesz.

Ne feledkezz meg azonban arról, hogy festés előtt különböző javító, kiegyenlítő munkálatokat is el kell végezni a legtöbb esetben. A glettelés a szükséges rossz ebben az esetben. Sok időt el lehet vele tölteni a tökéletes végeredmény elérése érdekében, de ez kárpótolni fog minden percért a jövőben. Ezzel a technikával könnyen ki lehet javítani a fal egyenletlenségeit, a korábbi fúrások nyomait, a repedéseket is. Ehhez viszont kelleni fog egy megfelelő glettelő szerszám, amilyen ez a glettelő lepke is. A homlokzatlehúzó lepke szerszám megtalálható minden festő, burkoló és kőműves eszköztárában, holnaptól pedig akár már a tiédben is!

Inox - Rozsdamentes glettelő lepke

Az egykezes homlokzati spatula (lepke) használatával a glettelési munkálatoknál sima felületet tudunk létrehozni. A nagyobb összefüggő és a kisebb, például gipszkartonnal burkolt vagy vakolt felületeken egyaránt nagy segítséget jelent. Lendületes és eredményes glettelést végezhetünk vele.

A rozsdamentes acél penge műanyag nyéllel kombinálva a legjobb döntés. Könnyen forgatható, mégis erős és a penge szélessége miatt egyszerre nagy felületeket is el tudunk vele dolgozni.


Kőműves munkához kapcsolódó termékek

Természetesen oldalunkon nem csak a gletteléshez szükséges eszközöket szerezheted be. Megtalálhatsz nálunk mindent, amire csak szükséged lehet. Vödrök, habarcsládák, mérőszalagok és kartecsnik széles kínálatából választhatod ki a számodra megfelelőeket.

További kőműves eszközök szükséges? Minden alkalmas eszközt megtalálsz weboldalunkon, szörfözz a kategóriák között. Ha tudod az eszköz nevét, akkor írd a keresőbe és találat után tedd a talicskába! A szükséges termék információk esetén keress minket elérhetőségeinken! Ha a szállítás kérdése merült fel benned, akkor ezen ne gondolkozz, mert a Te dolgod csupán a rendelés és a fizetés majd az, hogy melyik szállítási móddal küldjük el a rendelt terméket!

#kérjük #2022 #üres #minden jog fenntartva #copyright #telefon #kosár #átvétel #mail #oldal #gyártó #cikkszám #str #990 ft #termékek #lehúzó #simító #fogazott #lepke glettvas #kapcsolódó #méret #termékeink