Vödör

Nincs olyan háztartás, ahol ne lenne legalább egy vödör. Ez pedig nem véletlen! Ezek az egyszerű, de nagyszerű termékek számtalan munkafolyamathoz felhasználhatóak. Vizet hordhatsz vele az állatoknak vagy növények öntözéséhez. Adagolhatod vele az abrakot vagy egyéb takarmányt, de festésnél, sütögetésnél is jó hasznát veheted. Természetesen a kerti munkák mellett elengedhetetlen egy erős vödör a kőműves munkákhoz is! Ezekre, és még nagyon sok más dologra lehet használni egy belevaló vödröt. Te mire használnád? Rendelj tőlünk ma, vödrözz akár már holnap!Vödör, habarcsvödör

 

Tudtad? A situlát (vödör) az ókori egyiptomiak és a görögök is használták már vízmerítésre. Fémből vagy agyagból készítették, aminek a tetején fogantyú volt. A kialakítás a mai napig nem sokat változott, ugyan úgy fogantyú van a tetején, viszont formailag és anyagában sokat fejlődött az idők során. A készítés és gyártás során áttértek a fém mellett a műanyag felhasználására is.

Azt tudtad, hogy régen a vödröt (veder) mértékegységnek is használták? Mindenki tudta, hogy majdnem 11,3 liter víz fért bele akkor egy vödörbe, ennek köszönhetően pedig könnyű volt mérésre is használni. Sőt! Viccesen az ivásra is szokták mondani, hogy mérték a vödör – tartózkodás pedig az asztal alatt…

 

Mire tudod használni a vödröt?

 

Az első és talán a legismertebb feladatvégzés a vödörrel a vízhordás. Minden háztartásban található felmosó vödör. A háztartásokon kívül pedig nem csak a háziasszonyok használják ezeket a termékeket, hanem kifejezett kőműves szerszám is lehet egy veder. Malter, homok, sóder vagy más szilárd vagy folyékony anyag szállítására is éppúgy alkalmas.

 

Tipp: A vödör és a kőműves nagy barátok. Elengedhetetlen kellék lehet a kőműves szerszámok között a habarcsvödör is, amit könnyedén meg tudsz rendelni nálunk.

 

Vödör változatok a Mentool.hu online boltban

 

A régi horganyzott vödör megtalálható 10 literes és 5 literes változatban is webshopunkban. Ezek mellett a nehezebb, horganyzott változatok mellett természetesen műanyag vödör (habarcsvödör) is vásárolható nálunk. A műanyag vödör belsejében literenként jelölést találhatsz, ezzel megkönnyítve a munkádat a víz adagolás szempontjából.

 

Egyéb szerszámok

 

A vödrön kívül szükséged van még egyéb kerti eszközökre? Jól jönne egy locsolófej, esetleg egy hosszabbító? Nézz körbe oldalunkon és rendeld házhoz, amire szükséged van.

 

Keresés az oldalon

 

Te tudod, hogy hogyan keress az oldalon egy bizonyos terméket? Egyszerűen! Használd az oldal tetején található okos árukereső sávot és írd bele a termék pontos nevét, majd nyomj a kereső gombra. Természetesen a kategóriák között böngészve is ugyanúgy megtalálhatod a számodra nélkülözhetetlen termékeket.

 

Hírlevél feliratkozás

 

Jól jönne most egy akciós termék? Szeretnél értesülni a jobbnál-jobb új termékek érkezéséről? Te vagy a mi emberünk! Regisztrálj oldalunkon a hírlevélre és minden fontos akcióról, top termékről, ajánlatról és lehetőségről értesítést küldünk a megadott e-mail címre.

                          

Egyék kérdések-válaszok

 

Maradt még kérdésed és szeretnél tőlünk segítséget kérni? Megteheted telefonon a +36-70/635-8665-ös telefonszámon hétköznap 8-16 között, vagy az ugyfelszolgalat@mentool.hu e-mail címen a nap bármely szakaszában. Nálunk Te vagy az első!