OTTHON - KERT

Szívesen teszel-veszel a kertben? Mindened a balkon vagy a terasz csinosítása? Ezeket a tevékenységeket azonban szeretnéd gyorsan, egyszerűen és a zavaró tekintetektől óvottan véghezvinni? Nekünk mindenre van egy jó ötletünk, megoldásunk! Teljesen mindegy, hogy a kertben szeretnéd kiépíteni az öntözőrendszert, az ablakokat befedni szúnyoghálóval, vagy a kerítésre szerelnél belátáságátlót, nálunk minden szükséges eszközt és kiegészítőt megtalálhatsz hozzá. Hatalmas választék, egyszerű rendelés, gyors szállítás, és remek ügyfélszolgálat vár! Próbáld ki te is az online rendelést! Legyél otthon, rendelj egyszerűen! 

Otthon - Kert

 

Lássuk be, kevés az olyan ember, aki ne szeretne igazán barátságos, minden igényét kielégítő házat és kertet magának. Ahhoz, hogy ezt elérjük azonban sokat kell vele dolgozni. Amennyiben nem szeretnénk feleslegesen pénzt költeni vagy kivitelezőt megbízni a munkafolyamatokkal, úgy a legtöbb esetben saját magunk is megtehetjük az előkészületeket a cél elérése érdekében. Kiépíthetjük az öntözőrendszert, felszerelhetjük a belátásgátlót, lecserélhetjük az ósdi redőnyautomatát vagy redőnygurtnit, sőt még a szúnyogok kültéri és beltéri távoltartására is megtalálhatjuk a szükséges kiegészítőket. 

Az otthon kert kategóriába összeválogattuk azokat a termékeket, amelyek használatával és megvásárlásával könnyebbé, kellemesebbé és élvezhetőbbé teheted környezeted.


Nem bírod már a szúnyogok hangját, csípéseit? Szúnyogháló lehet a megoldás!

 

A szúnyogok ellen természetesen nem csak szúnyoghálóval védekezhetsz, de jó, ha van! A szúnyoghálók felszerelése után a kültéri védelemről a Thermacell szúnyogriasztó készülékekkel gondoskodhatsz, míg  a  beltéri nyugalomért a dugaljba dugható szúnyogriasztókkal tudsz hozzájárulni. 

A belátásgátlóként és árnyékolóhálóként is funkcionáló anyagokkal megóvhatjuk magunkat a kíváncsi tekintetektől, de akár árnyékot is képezhetünk vele a medence, háziállatunk vagy növényeink fölé. 

Locsoláshoz a locsolókannákon kívül locsolótömlőkre és csatlakozókra is szükséged lehet. Ne hordozd feleslegesen a vizet ósdi vödrökben, találd meg a kerted igényeinek leginkább megfelelő locsolótechnikai kiegészítőket!

Ezeken a remek termékeken kívül megtalálhatsz nálunk mindent, amire csak szükséged lehet a rágcsálóírtásban, a medence tisztításban, a növények ültetésében, vagy a kerti partyk alkalmával. Láss neki a felújításnak, átrendezésnek, fejlesztésnek velünk! 

 

Árnyékolóhálók otthon

 

Leskelődik a szomszéd? Forgalmas az utca? Égeti a nap a növényeid? Mi ezekre is tudunk megoldást!

Az árnyékolóhálóként és belátásgátlóként is felhelyezhető hdpe anyagok remek megoldással szolgálnak ezekben az esetekben is. Felhelyezheted őket kerítésre, teraszkorlátra, a tároló köré vagy árnyékolóként a kiskert fölé, a medencéhez vagy a kutyaház mellé. Hidd el, számtalan olyan eset van, amikor ehhez az anyaghoz fogsz nyúlni.


Jó bor otthon is készíthető!

 

A finom bor titkait már sokan sokféleképpen elemezték, de biztosan szükséged lesz hozzá egészséges, zamatos szőlőre és nlhány kiegészítőre. Fokolót, parafa dugót vagy üvegdemizsont keresel? Borászati termékeink között ezeket is megtalálhatod, hogy te készítsd az idei évben a falu legjobb borát!

Ha mindent összeválogattál, amire csak szükséged van, nincs más dolgod, mint áttekinteni kosarad tartalmát és megadni a szállításhoz szükséges adatokat! Sőt, ha regisztrálsz, még törzsvásárlói programunkhoz is csatlakozhatsz, amellyel további kedvezményekre is jogosulttá válsz!

#minden jog fenntartva #otthon #kert #mail #2022 #minden jog fenntartva #copyright  2023 bármilyen cím #kereés #termékek #idő #áruház