Locsolófejek

A legfontosabb öntözéstechnikai kiegészítők egy helyen! Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van a szép kert és balkon, az élettől duzzadó zöldségek és gyümölcsök termesztéséhez, az egészséges pázsit gondozásához. Vásárold meg a különböző locsolófej változatokat, amelyek segítségedre lesznek, hogy ne kelljen hosszú órákat töltened a kertben a locsolás miatt! Telepítsd új termékeidet, és dőlj hátra a foteledben, ameddig elvégzik helyetted a munkát! 

Locsolófejek a locsolás megkönnyítésére

Az oldalunkon kapható locsolófejek segítségével nem csak kerted szépülhet meg gyorsan és kevesebb idő ráfordítással, de cserepes növényeidet is remekül ápolhatod a többféle módon állítható locsolópisztoly változatokkal. Az innovatív technológiáknak köszönhetően ma már nem kell órákat eltöltened a kertben ahhoz, hogy minden növényed öntözésére kellő figyelmet fordíts.

Ahhoz, hogy az öntözéshez a kerted és növényeid igényeihez leginkább illő, kedvező árú alternatívát válaszd nem árt, ha tudod, milyen lehetőségek állnak rendelkezésedre a kényelmes öntözési feladatok elvégzéséhez.


Szórópisztolyok, locsolófej vásárlása online

A növények meghálálják a gondoskodást, de ahhoz, hogy a saját dolgunkat ne nehezítsük feleslegesen érdemes átnézni az ültetések elvégzése előtt, hogy melyik növény milyen vízigényű, milyen időközönként szükséges azokat visszametszeni, mekkorára fognak nőni és elegendő lesz-e számukra a rendelkezésre álló terület.

A szórópisztolyok lehetővé teszik, hogy különböző igényű növényeidet különböző erősségű, porlasztású vízzel öntözd meg. A kisebb virágok öntözéséhez, de a levelek átmosásához is jó megoldással szolgálhat egy víz porlasztására is alkalmas szórópisztoly. A műanyag markolat kényelmes fogást biztosít, hosszabb locsolás alkalmával sem kell folyamatosan nyomva tartani a ,,ravaszt", az egy kis kallantyúval gyorsan rögzíthető.

A növények locsolása mellett felhasználhatjuk még akár a kerékpárok, a balkon vagy terasz tisztításához is.


Körbeforgó locsolófejek

Ezt a terméket biztos, hogy sokan ismerik már akár gyermekkorukból is, ugyanis ki nem szeretett a vízsugár útjába állva felfrissülni, alatta rohangálni? Az öntözéshez is tökéletesen használható körbeforgó locsolófejek remek választások lehetnek, hogy ha új gyepet telepítettünk, vagy olyan növényeket szeretnénk locsolni, amelyek körkörösen helyezkednek el a vízrózsa irányában.

Igény szerint vásárolhatunk belőle többfunkciós vagy többágú változatokat is, így mindig a saját és növényeink igényeinkre tudjuk szabni a locsolást. A szabályozható vízsugár a növények kedvence lesz, nem mellesleg pedig nem kell többet aggódnunk, hogy az értékes termőföldet a túl nagy nyomás, vagy nem megfelelő vízsugár kimossa, felcsapja.


Szektorálható locsolófejek

A szektorálható locsolófejek műanyag és réz változatokban elérhetőek, telepítésükhöz javasoljuk leszúrótüskék használatát. A szektorálható szórófejek szintén körkörös irányban végzik el a locsoló, öntöző munkát, a rajtuk található csavarokkal pedig könnyedén állítható a szórás sugara.

Amennyiben nagyobb igénybevételnek szeretnénk kitenni ezeket az öntözőfej változatokat, akkor javasoljuk a rézből készült termékek megvásárlását, amelyek hosszú-hosszú évekig hű társaid lehetnek a kerti munkálatok során.


Leszúrótüskék

A leszúrótüskék elengedhetetlen kellékek abban az esetben, amennyiben olyan locsolófej, öntözőfej kerül beszerzésre, amelynek megfelelő működéséhez egy pontban való fixálás szükséges. A leszúrótüskék lehetnek egyutasak és több utasak is, amely azt jelöli, hogy hány oldalról köthetjük rá őket a locsolótömlőkre.


Sugárcsövek

A sugárcsövek a szórófejek olcsóbb, kevesebb funkcióval rendelkező kistestvérei. Ahogy nevük is mutatja a víz sugarát hivatottak szabályozni. Itt nincs külön markolat kialakítva az öntözőfej felületén, hanem a sugárcső csöve adja a fogó részt is.

Amennyiben szabályozható rendszert szeretnél létrehozni a lehető legolcsóbban, akkor sem kell messzire menned. Az öntözés megbízható támogatója a programozható elektronikus öntözőóra, amely könnyen telepíthető a különböző területekre és a vízátfolyás szabályozásának elvén működik.


Raktáron lévő termék?

Oldalunkon mindig láthatod, hogy a megvásárolni kívánt termék vagy termékek raktáron vannak-e a megrendelés pillanatában. Az aktuális darabszámot mindig a termék neve alatt, vagy mellett jelezzük! Akkor sem kell kétségbe esned, ha éppen nem elérhető, csak rendelhető állapotban van a kiválasztott locsolófej vagy egyéb öntözéshez, locsoláshoz szükséges eszköz. Rendelésed leadása után amint tudjuk beszerezzük a szükséges mennyiséget!

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.
#190 ft #390 ft #890 ft #gardena #1/2 colos #3/4 colos #keresés #oldalak #cím #locsolófejek #190 ft #390 ft #tisztító #locsolófejek #locsolófej #tisztításhoz #locsolófej #megbízható #cserepes #öntözéséhez #tisztító #akár #tisztításhoz #3/4 #műanyag #locsoló #locsoló #1/2