Szektorálható locsolófejek

A kézben tartandó szórópisztolyok és locsolófejek mellett az egyik talán leggyakrabban használt locsolástechnikai kiegészítők a szektorálható locsolófejek. A felhasználás és az igénybevétel, valamint a növények igényeit figyelmbe véve választhatsz műanyagból és rézből készült modelleket is. A körkörös locsolással könnyen karban tarthatod a gyeped, kerted, de építkezéseknél is jó szolgálatot tehet a beton locsolásánál. Tedd a talicskádba a számodra megfelelő terméket és rendeled meg online, egyszerűen! 


2termék12

Műanyagból készült szektorálható locsolófej, vagy más néven esőztető, amely fontos és hasznos kiegészítője lehet minden gyeppel és kerttel rendelkező háztartásnak. A szektorálható locsolóval körülbelül 20 méteres sugarú körben tudunk öntözni minimális energiabefektetéssel. Az öntözőfej testén található határolókkal a 360°-os pulzáló vízszórást le is csökkenthetjük kedvünk szerint! A biztos lehelyezéshez válaszd leszúrótüskéinket is! 

Raktáron: 6 darab
749 Ft/darab
darab

Fém szektorálható locsolófej 1/2"-os csatlakozással

Fémből készült szektorálható locsolófej, vagy más néven esőztető, amely fontos és hasznos kiegészítője lehet minden gyeppel és kerttel rendelkező háztartásnak. A szektorálható locsolóval körülbelül 20 méteres sugarú körben tudunk öntözni minimális energiabefektetéssel. Az öntözőfej testén található határolókkal a 360°-os pulzáló vízszórást le is csökkenthetjük kedvünk szerint! A biztos lehelyezéshez válaszd leszúrótüskéinket is! 

Raktáron: 1 darab
2 782 Ft/darab
darab