Sugárcsövek

Fokozatmentesen tekerhető, könnyen állítható sugárcsövek kedvező árakon! Ezek a szórófej fajták szórt és kötött sugarat is elő tudnak állítani, ezért ideális locsolástechnikai kiegészítők olyan udvarokba és kertekbe is, ahol több különböző igényű növény található meg.


5termék15

Ha a szórófejeknél kedvezőbb árú, kevesebb funkcióval rendelkező alternatívát keresel, akkor a sugárcsövek lesznek a tökéletes választások számodra! A sugárcsövek klasszikus, bilincses, 3/4"-os maxi változatai könnyen felszerelhetőek a locsolótömlő végére. Szabályozd a víz sugarát egyszerűen, olcsón és gyorsan!

Raktáron: 1 darab
1 131 Ft/darab
darab

Szélesített, Power Jet csatlakozással elláttott prémium minőségű sugárcső. Ha a szórófejeknél kedvezőbb árú, kevesebb funkcióval rendelkező alternatívát keresel, akkor a sugárcsövek lesznek a tökéletes választások számodra! Használata egyszerű, a szórófej elforgatásával fokozatmentesen állítható a víz sugara. 
Szélesített powerjet gyorscsatlakozóval könnyedén összeköthető a locsolótömlővel. 

Raktáron: 3 darab
1 075 Ft/darab
darab

Nem vagy biztos a dolgodban, nem érsz rá hosszasan keresgélni, vagy csak szeretnél spórolni? Bármelyik kérdésre is válaszolsz igennel, ez 1/2"-os white line szett lesz számodra a legjobb választás! Az 5 darabos szett segítségedre lesz a locsolásban, és a locsolótömlő összeszerelésében, csaphoz való illesztésében is. 

Raktáron: 3 darab
1 257 Ft/darab
darab

Ha a szórófejeknél kedvezőbb árú, kevesebb funkcióval rendelkező alternatívát keresel, akkor a sugárcsövek lesznek a tökéletes választások számodra! A sugárcsövek klasszikus változata, amelynek csatlakozása speciálisan kialakított 3/4"-ostól 1/2"-os méretekig  könnyen felszerelhető a locsolótömlő végére. Szabályozd a víz sugarát egyszerűen, olcsón és gyorsan!

Raktáron: 5 darab
510 Ft/darab
darab

Ha a szórófejeknél kedvezőbb árú, kevesebb funkcióval rendelkező alternatívát keresel, akkor a sugárcsövek lesznek a tökéletes választások számodra! A sugárcsövek klasszikus, bilincses, 1"-os maxi változatai könnyen felszerelhetőek a locsolótömlő végére. Szabályozd a víz sugarát egyszerűen, olcsón és gyorsan!

1 131 Ft/darab
Nincs raktáron