Leszúrótüskék

A locsolástechnika kiépítése nem mindig egyszerű feladat! Ha nincsen konkrét elképzelésed, vagy nem tudod hogyan kezdj neki, akkor kezdd a legelején! Nézd meg, hogy honnan nyered az esővizet és azt hogyan tudod összekötni a locsolótömlővel. Milyen a víz nyomása és ahhoz milyen átmérőjű locsolótömlő megfelelő. Válaszd ki a locsolótömlőhöz illő csatlakozó idomokat és a kézi locsoláshoz szükséges szórópisztolyokat. Ezt követően pedig ha vannak olyan területek, füves részek a kertedben, ahol inkább szektorálható locsolófejeket választanál, akkor ne feledkezz meg a telepítésükhöz szükséges leszúrótüskékről sem! 


2termék12

A leszúrható tüske, vagy leszúrótüske az egyik legegyszerűbb, mégis igen hasznos kiegészítője öntözéstechnikai rendszereidnek. A 1/2"-os leszúrótüske műanyagból készült változata. A szektorálható szórófejek rögzítésének legegyszerűbb módja ez az egyutas tüske!

Raktáron: 16 darab
338 Ft/darab
darab

A leszúrható tüske, vagy leszúrótüske az egyik legegyszerűbb, mégis igen hasznos kiegészítője öntözéstechnikai rendszereidnek. A 1/2"-os leszúrótüske fémből készült, amely tartósságot és jó használhatóságot biztosít. Könnyen lehelyezhető kötöttebb talajokba is, a szektorálható szórófejek rögzítésének legegyszerűbb módja ez az egyutas tüske!

Raktáron: 1 darab
668 Ft/darab
darab