Szórópisztolyok

Neked is fontos szempont a kertben is az esztétikum? Nem vagy vele egyedül. A locsolás és a kert rendezése nem csak mindennapos feladat, de kiváló hobbi is. Éppen ezért locsolópisztolyaink megkönnyítik a feladataid remek funkcióikkal. A víz porlasztásának szabályozása mellett a nyomókarok egy mozdulattal rögzíthetőek, így nem okoz külön fáradtságot a hosszabb öntözés sem ezekkel a remek kerti kiegészítőkkel. 


4termék14

4 funkcióban állítható, ABS műanyagból készült White Line Standard locsolópisztoly. Könnyen kezelhető és gyors öntözést tesz lehetővé a kertedben! Állítsd be a sugarat a locsolandó növény, vagy a tisztítandó felület szükségleteihez, és élvezd a szabályozható vízsugarat! Legyél saját kerted Poszeidónja!

Raktáron: 4 darab
2 013 Ft/darab
darab

Legyél saját kerted Poszeidónja! Ezzel a három funkcióban állítható, magas minőségű ABS műanyagból készült locsolópisztollyal könnyen és egyszerűen végezheted el locsolási munkáidat. Az apró cseppes vízködtől kezdve az erős vízsugárig szabályozható! 

Raktáron: 8 darab
2 300 Ft/darab
darab

Legyél saját kerted Poszeidónja! A 4 funkcióban állítható, ABS műanyagból készült Quick Exclusive locsolópisztoly könnyen kezelhető és gyors öntözést tesz lehetővé a kertedben! Állítsd be a sugarat a locsolandó növény, vagy a tisztítandó felület szükségleteihez és élvezd a szabályozható vízsugarat! 

Raktáron: 4 darab
3 106 Ft/darab
darab

A 4 funkcióban állítható, ABS műanyagból készült Quick Super locsolópisztoly könnyen kezelhető és gyors öntözést tesz lehetővé a kertedben! Állítsd be a sugarat a locsolandó növény, vagy a tisztítandó felület szükségleteihez és élvezd a szabályozható vízsugarat! Legyél saját kerted Poszeidónja!

Raktáron: 14 darab
2 711 Ft/darab
darab