Locsolókannák

Locsolókanna - öntözőkanna a legkisebbektől a legnagyobbakig

A locsolástechnika és az öntözés remek kiegészítői nem csak a szórófejek és különböző összekötő elemek, hanem a locsolókannák is. Legyen horganyzott vagy műanyag, 6 literes vagy 12 literes, biztos, hogy mindenkinek szüksége van egy minőségi, strpabíró locsolókannára. Válaszd a balkonodnak, növényeidnek és neked leginkább megfelelő változatot! Rendeld meg online, és vedd át csomagodat a kiválasztott PostaPonton vagy otthonodban!A locsolókanna már gyerekkorodból is ismerős kerti eszköz lehet, bár akkor még inkább a medencében, vagy a homokozóban játszhattál vele. Nem véletlen, hogy a kisgyerekek is szívesen locsolgatják és nevelgetik első növényeiket, hiszen a legtöbb családban a locsolókanna elengedhetetlen felszerelés. A szülőktől eltanulva a példát pedig a gyerekek is szívesen használják ezeket a termékeket.


Locsolókanna és locsolókanna között is van különbség

A locsolókanna számtalan formában és anyag változatban kapható, a méretekről nem is beszélve. Kisgyerekeknek, kisebb lakásokba, néhány növényhez teljesen elegendő egy 3-6 literes változat.

Amennyiben azonban nagyobb a veteményes, a balkon, vagy sok dézsás növényünk van, akkor nem árt, hogy ha egy nagyobb 10 vagy 12 literes változatot szerzünk be belőle.

A műanyag locsolókanna előnye, hogy anyagából kifolyólag könnyebb, így 10-12 liter víz beletöltése esetén is viszonylag könnyen mozgatható, emelgethető.

A horganyzott öntözőkanna, locsolókanna kicsit nehezebb, de sokkal tartósabb megoldás. Kivitelezése nem csak praktikus és időtálló, de esztétikus is. Szép kiegészítője lehet az előkertnek, a balkonnak, vagy a veteményesnek is.

Nagyon fontos szempont, hogy mindig saját igényeink szerint válasszuk ki leendő locsolókannánkat. Hiába tetszik egy kialakítás, vagy szín, hogy ha funkcióját nem tudja megfelelően ellátni.

Az öntözés és locsolás elengedhetetlen termékeit mind megtalálhatod webáruházunkban, legyen szó akár locsolótömlőről, akár szórópisztolyról, vagy párakapuról.

Weboldalunk virtuális polcain megtalálhatod a forrasztástechnikai termékek széles választéka mellett a hegesztéshez használható legtöbb terméket is.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.
#termék #szűrés #gyártó #keresés #rendezés #fém #termék #termék #gyártó